Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi baj lehet belőle,ha az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baj lehet belőle,ha az utcán egy nekem tetsző lánynak rácsapok a fenekére?

Figyelt kérdés
2021. aug. 27. 19:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
42%

Ahogy látom nem olvastad a híreket. Pár hónappal ezelőtt tele volt a hazai média egy hasonló esettel. A srác sétált a barátnőjével az utcán, mikor egy mellette elsétáló csinos lány fenekére rácsapott. A lány egyből rákérdezett, mégis mi volt ez, majd rendőrt hívott. Persze azok leakartak lépni, kiabáltak, de a kiscsaj nem tágított. A végén már a barátnő vállalta magára az esetet, de persze nem hittek neki.

Elhiszem hogy adja magát egy formás fenék megpaskolása, de óriásit változik a világ. A 2000-es évekig megtehetted ezt, max volt egy kis anyázás, esetleg egy pofon a legdurvább esetekben.

De ma már nem tárgyiasíthatod a nőt, a #meetoo és a női aktivisták kicsinálnak. Megkeresnek a munkahelyeden, és onnan is kirúgnak.

Ha a lány lazább talán nem rúgja szét a tököd, de én nem próbálkoznék, ha nem vagyok biztos a reakciójában.

2021. aug. 27. 19:54
 12/16 anonim ***** válasza:
81%

Hát ha egy törött orr bajnak számít, akkor az. Mert én amúgy reflexből csapnék, még azelőtt, hogy átgondolnám, mi történt :D

Sajnos ott tartunk, ha kimegyek az utcára, meg kell válogatnom, hogy mit veygek fel, mert annyi retardált megy az utcákon, hogy az hihetetlen. És sajnos emiatt, ha megyek az utcán, akkor ilyen vészhelyzet állapotban megyek, hogy ne lepődjek meg semmin sem, főleg éjszaka.

2021. aug. 27. 20:51
 13/16 anonim ***** válasza:
36%
Ha rosszul állnak azon a napon a csillagaid, akkor sikoltozva fogsz fetrengeni negyed órát a járda szélén - egy kiadós tökön rúgás egyetemes következményeként.
2021. aug. 27. 21:27
 14/16 anonim ***** válasza:
87%

"De egyből le kell hurrogni":

Ez nem lehurrogás, hanem a valóság! Ébredj már fel, Kérdező a virtualitás világából!

Egy ilyen tettnek következményei vannak.

2021. aug. 27. 22:26
 15/16 anonim ***** válasza:
93%
Maximum kaphatsz tőle válaszlépésként egy gyomrost, amitől ideiglenesen behorpadsz.
2021. aug. 27. 22:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Egy "Linda" kiáltással kirúgja a fogaidat!
2022. márc. 3. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!