Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadhatnám el ezeket a dolgokat könnyebben?
A párom régebben még jóval előttem viszonyt folytatott egy házas nővel, akibe szerelmes is volt, csak aztán miután a párom komolyabbra akarta fordítani vele a kapcsolatot, a nő szépen lassan leépítette a páromat és mindenhonnan tiltotta.
Párom nagyon maga alatt volt emiatt, de aztán túltette magát rajta. Viszont kiderült, hogy az a nő sokkal több dolgot engedett a páromnak, mint én. Pl.
- anál (párom imádja és igényelné, viszont én nem élvezem, kellemetlen és fáj is)
- mélytorok (érzékeny a torkom, sokszor már attól is öklendezem, ha fogkefe van a számban, kényeztetem a párom orálisan, de a mélytorok nem megy)
- punciba élvezés (nem akarok terhes lenni, gyógyszert nem szedhetek)
A párom azt is elmondta, hogy az ő puncija sokkal szűkebb volt, mint az enyém, és, hogy naponta többször is szexeltek. Velem ez nem így van.
Annyira fájnak ezek a dolgok, mert nagyon szeretjük egymást, de ezek mindig eszembe jutnak, és lelomboz. Mit kéne tennem?
26/N
Ennyi ellentét az ágyban elég hosszú lista. Sajnálom, de ha nem elszel rugalmasabb, nem sok jövőt jósolok ennek a kapcsolatnak. Tudom, nem ilyen válaszra számítottál, de ez van. Ekkora minőségi visszaesést nehéz elviselni. Ha egy szűz fiú lenne a párod akkor elmehetne a dolog...
F
Többi válaszolóhoz csatlakozok. Egyszerűen nem illetek össze az ágyban. Valszeg azért hangoztatja, hogy a másik nővel jobb volt, mert nem elégíted ki őt annyira és erre már ráunt.
Esetleg olyanra nem gondoltál még, hogy te több dolgot beleadsz a dologba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!