Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan fogadhatnám el ezeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadhatnám el ezeket a dolgokat könnyebben?

Figyelt kérdés

A párom régebben még jóval előttem viszonyt folytatott egy házas nővel, akibe szerelmes is volt, csak aztán miután a párom komolyabbra akarta fordítani vele a kapcsolatot, a nő szépen lassan leépítette a páromat és mindenhonnan tiltotta.

Párom nagyon maga alatt volt emiatt, de aztán túltette magát rajta. Viszont kiderült, hogy az a nő sokkal több dolgot engedett a páromnak, mint én. Pl.

- anál (párom imádja és igényelné, viszont én nem élvezem, kellemetlen és fáj is)

- mélytorok (érzékeny a torkom, sokszor már attól is öklendezem, ha fogkefe van a számban, kényeztetem a párom orálisan, de a mélytorok nem megy)

- punciba élvezés (nem akarok terhes lenni, gyógyszert nem szedhetek)

A párom azt is elmondta, hogy az ő puncija sokkal szűkebb volt, mint az enyém, és, hogy naponta többször is szexeltek. Velem ez nem így van.

Annyira fájnak ezek a dolgok, mert nagyon szeretjük egymást, de ezek mindig eszembe jutnak, és lelomboz. Mit kéne tennem?

26/N

2021. aug. 27. 00:02
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Mondjuk nem kéne hangoztatta és szembesítsen azzal hogy a másikkal jobb volt
2021. aug. 27. 00:04
 2/8 anonim ***** válasza:
70%

Ennyi ellentét az ágyban elég hosszú lista. Sajnálom, de ha nem elszel rugalmasabb, nem sok jövőt jósolok ennek a kapcsolatnak. Tudom, nem ilyen válaszra számítottál, de ez van. Ekkora minőségi visszaesést nehéz elviselni. Ha egy szűz fiú lenne a párod akkor elmehetne a dolog...

F

2021. aug. 27. 00:16
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Kidobnod a pichába azt aki állandóan az exeiről áradozik és folyamatosan rombolja az önbecsülésedet azzal hogy az exével mennyivel jobb volt az ágyban. Ne haragudj, de neked ennyire nincs tartásod hogy ezeket benyeled neki??? Ha szeretne akkor (érzelmileg) nem bántana.
2021. aug. 27. 00:19
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon szeretitek egymást? Max. te őt. Ha ő szeretne téged, ezeket el se mondta volna neked.
2021. aug. 27. 00:19
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem még nincs túl a házas nőn.
2021. aug. 27. 00:38
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Jó tahó a párod, nincs itt akkora szerelem az ő részéről.
2021. aug. 27. 00:43
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
Ezen nagyon nincs mit elemezni. Nem illetek össze.
2021. aug. 27. 09:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Többi válaszolóhoz csatlakozok. Egyszerűen nem illetek össze az ágyban. Valszeg azért hangoztatja, hogy a másik nővel jobb volt, mert nem elégíted ki őt annyira és erre már ráunt.

Esetleg olyanra nem gondoltál még, hogy te több dolgot beleadsz a dologba?

2021. aug. 27. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!