Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fèrfi nődokihoz nem kellemetle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fèrfi nődokihoz nem kellemetlenebb járni, mint nőhöz?

Figyelt kérdés

2021. aug. 26. 09:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%
Nekem semleges,de általában férfihez megyek,nem is szoktam tudni előre kihez megyek/hova,aki fogad (sokszor költöztem,nincs állandó orvosom).Annyi,hogy legutoljára egy férfi nőgyógyász nagyon lehordott.Kérdezte,hogy akarok-e gyereket vagy sem.Mondtam,hogy szeretnék,de most nem állok rá készen hirtelen.Erre jó lehordott,hogy 27 évesen illene komolyabban àllnom a dologhoz,és vagy kezdjünk bele a mesterséges megtermékenyítésbe vagy felír fogamzásgátlót.Azóta ezt az orvost eltiltottàk a foglalkozásától.
2021. aug. 26. 10:59
 12/23 anonim ***** válasza:
68%

Velem minden eddigi orvos maximális tisztelettel bánt, és - amennyire lehet - távolságtartóan viselkedett még a vizsgálat közben is.

Egyetlen egyszer jártam rosszul, amikor a terhesség alatt sürgősen kórházba kellett mennem kivizsgálásra.

Jött egy frissen végzett ügyeletes doki, akiről sejteni lehetett, hogy max a múlt hónapban diplomázott. (nyár volt)

Ő is udvariasan viselkedett, de nem találta meg a megfelelő eszközöket,először túl nagy kacsát próbált feltuszkolni.

Na, az kényelmetlen volt.

2021. aug. 26. 11:42
 13/23 anonim ***** válasza:
23%

Ha téged az zavar, hogy a férfit felizgatja a tested látványa, szerintem ettől nem kell tartanod. Maximum a kezdő férfi nődokikat felizgatja egy kicsit a látvány, de egy tapasztaltat már kevésbé, hiszen iszonyatosan sokat látott.

Ha téged ez zavar akkor ne menjél férfihez, de a férfiak szerintem sokkal jobban törődnek a beteggel.

Nekem az az érzésem, hogy az összes magándokinál a férfiak tündérien aranyosak, viszont pár nő aurája olyan hogy leviszi az ember hangulatát és nagyon lehordanak téged ha valamit rosszul csinálsz, tisztelet a kivételnek.

2021. aug. 27. 01:03
 14/23 anonim ***** válasza:
9%
#13: ezt rosszul tudod...
2021. aug. 27. 07:28
 15/23 anonim ***** válasza:
26%
4 különböző doktorom volt, az utolsó most nő. Sosem megyek többé férfihoz.
2021. aug. 28. 16:41
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
én csak ffi dokinál tudom elképzelni a vizsgálatot. nekem vhogy természetellenes és furi lenne ha egy nő "turkálna" ott.
2021. szept. 29. 21:01
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Engem nagyon taszít, hogy úgy nyúljon hozzám egy nő.
2021. szept. 29. 23:41
 18/23 anonim ***** válasza:
49%

15, 16

Ezzel megcáfoltátok a megszokott érvet, miszerint az egésznek semmi köze a szexualitáshoz (valóban nincs). De mint páciens, nehéz ettől elvonatkoztatni, és nem a nőt/férfit látni elsősoban.

2021. szept. 30. 16:06
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Alapból jobban bízok a férfi orvosokban. Nemtudom, miért. De főleg a nődokik és fogorvosok azok, akiknél ikább a férfit választanám.
2021. szept. 30. 19:46
 20/23 anonim ***** válasza:

Én nem régen beiratkoztam egy fiatal endokrinológus pasi dokihoz. :)

Szeretek hozzá járni, mert kedves és figyelmes, kivallat mindig az egészségem felől.

Nem régen voltam hozzá pajzsmirigy ultrahang vizsgálatra.

Korábban egy 40 éves endokrinológus nőhöz jártam, de az állandóan morci volt, rám se nézett éés néma volt, minden szót ki kellett belőle szednem, mert egyszerűen nem érdekelte hogy mit csinál, csak minél hamarabb letudni a pácienst, onnan iratkoztam át a pasi dokihoz. :)

Ismerek még jó pár női orvost, akik szintén morcik és a pasi dokik sokkal kedvesebbek és jobban bízok bennük.

2021. okt. 15. 02:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!