Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek ha a melleteket szopják vagy a popsitokat, gátat nyalogatják?
Figyelt kérdés
2021. aug. 26. 07:15
13/17 anonim válasza:
Csak a mellemet a másik már nekem is undorító pedig nagy szó nálam 😃
14/17 kombika válasza:
Az a nő nem szereti ha a popsiját nyalogatják amelyik még nem próbálta. Ha egyszer kipróbálja mindig akarja majd maximum nem vallja be. Több repceptor és nagyobb erogén zóna, mint a mellek, csak sokan viszolyognak tőle buta beidegződések miatt.
15/17 anonim válasza:
Mellett igen. Feneket nem, egyszerűen hozzám ér valami ott és már rosszul vagyok. A gátam meg nagyon érzékeny.
16/17 anonim válasza:
Fenekemet nem szeretem,ott tabu.
17/17 anonim válasza:
Hát igen.
A gát tényleg legalább olyan érzékeny, mint a csikló.
De ahogy a csiklót is lehet atomfinoman nyalni, úgy a gátat is. Eddig akárhány lánnyal keveredtem ágyba, mindegyiknek elnyaltam a popsijáig, halállágyan finoman. Egyik s szolt rám hogy nem jooo, sööööt :-).
Ahogy puncit is lehet bénán nyalni, úgy a popsit is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!