Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, aki volt már 'sugar'...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, aki volt már 'sugar' kapcsolatban, tudna tippeket/tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Aki rutinosabb már az ilyen jellegű ismerkedésben, szerintetek mire kell odafigyelni? Honnan tudhatom, hogy az illető tényleg vagyonos? Pl az első randi alkalmával honnan tudhatom ezt? Hogy 'illik' intézni az anyagiakat? Szexben van valami, amire figyelni kell vagy ami jellemző az ilyen kapcsolatra? Ugye minden kölcsönös ilyenkor is és nem kell semmi olyat tennem, amihez amúgy nincs kedvem? Szeretném elkerülni az átverést, kamu profilokat stb, szóval akinek van tapasztalata, örömmel venném ha megosztaná:)
2021. aug. 25. 22:11
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
53%
"A #36-os hölgy nagyon jól leírta, hogy milyen egy ilyen kapcsolat." Ha ennyire tudsz mindent akkor minek írtad ki a kérdést?
2021. aug. 26. 20:20
 42/47 A kérdező kommentje:
#41: nem az volt a kérdés, hogy mit jelent a sugar kapcsolat. Gondolom ha kijártad volna legalább az általános iskolát, ez se okozott volna gondot
2021. aug. 26. 20:25
 43/47 anonim ***** válasza:
76%

42,

21-es vagyok és ismét kőbunkó leszek. Az első válaszomban segíteni szerettem volna, de a 41-re adott válaszodból kiderül, hogy te nem tapasztalatlan, hanem szimplán naiv vagy. És csak azt fogadod el, ami szerinted szép és ami rád nézve nem veszélyes. De jobb ha tudod, a világ nem így működik. (akár sugár, akár nem..)

Tudod, a legnagyobb csalódást mindig az okozza, mikor egy eszköz túlértékeli a saját szerepét.

Hogyan értem?

Úgy, hogy szép dolog a cukormáz. Csak egyrészt nem valóságos, másrészt pedig álszent. Ugyanis mindenki tudja, hogy egy sugár kapcsolat alapjaiba véve romlott pilléreken nyugszik. A férfi a nő szexepiljét tartja fő kapcsolati ambíciójaként, a nő pedig a férfi által nyújtott kiemelkedő anyagi biztonságot.

Az egyik múlandó, a mási pedig sosem beton biztos, ezért ha a status quo megváltozik, a párkapcsolati üzlet garantáltan bedöglik.

Szerinted, a férfi a nő mellett marad, ha az elveszti vonzerejét?

Szerinted, a nő a férfi mellett marad, ha az földönfutóvá válik?

Ugyan, kérlek.

Tudod, apuci kapcsolatra költött havi 500 ezre, esetenként milliója neki nem több, mint aprópénz. Lehet, hogy neked nagy összeg, mert más tárcával mérsz, de ettől a valóság még az, hogy ő ennyire árazta be a szolgáltatásodat, vagyis ennyire árazott be téged. Konklúzió: valójában ennyit is érsz számára.

Azt mondja az egyik SB, hogy a férfi ideje miatt nincsenek sokat együtt, de ettől még a közös programok megvannak és emiatt ugyanolyan kapcsolat a sugár kapcsolat, mint egy hagyományos kapcsolat. -Ó, te jó ég! Nem! Ez nem ezt jelenti. (a tündérmesében persze jelentheti ezt, de ezt ugye a kis mesevilágodban képzeled el, de ettől az egogyilkos valóság még nem ez lesz.) A valóság az, hogy apuci akkor tart rád igényt, mikor csúcsformában vagy, a mindennapok nyűgjeit pedig rád hagyja. Egy sugár kapcsolatban bizony nincs jóban-rosszban, kizárólag a jóról szól. A rossz időkben pedig, mikor gyenge vagy, nyűgöd van, akkor PÉNZT ad a kezedbe, hogy önállóan tudj létezni, vagy problémát megoldani. Ez távolról sem úgy funkcionál, mint egy problémamegoldó pár. Egy hagyományos kapcsolat nem erről szól, remélem ennek azért te is átérzed a súlyát, és érted a kettő közti különbséget is, ha nem, akkor az komoly probléma.

A másik, egy percig se gondold, hogy többet jelentesz neki annál, mint amivel kifizet, vagy amivel elhalmoz. Ha valaki fontos, akkor annak olyat adok, amiből nekem is pontosan ugyanannyi áll rendelkezésemre, mint minden más embernek. Ez pedig az időm. Ha a társad vagyok, ha valójában fontos vagy nekem, netán még szeretlek is, akkor ott leszek veled, mikor kell, nem a pénztárcám nyitom meg előtted, hogy azt használva gyarapodj, vagy tömködd be a magad után hagyott lyukakat. És nem csak akkor leszek ott, mikor étterembe, nyaralni megyünk, és mikor nevetgélve elütjük az időt.

Ha egy kapcsolatban limitált időt töltenek egymással a felek és ebben az időben csak a jóval halmozzák el egymást, akkor az a kapcsolat relatív hosszútávon is sikeres tud maradni, ugyanis ad, ad és ad, ahelyett, hogy elvenne. Ez hétköznapi pszichológia, nem valami bonyolult atomfizika.

Meg egyszer mondom: a legnagyobb csalódást mindig az okozza, mikor egy eszköz túlértékeli a saját szerepét. Hogy miért erőltetem ezt az eszköz dolgot? Nem azért, hogy degradáljalak, mint ember, hanem azért, mert egy sugár kapcsolat aligha rólad és róla szól. Egy sugár kapcsolat a te szépségedről és az ő pénzéről szól.

A saját érdekedben mondom, hogy legalább magadnak ne hazudj és ne ringasd magad tündérmesébe, mert nagyon fájni fog, mikor rádöbbensz, hogy mi is volt a valódi értéked egy ominózus kapcsolatban.

2021. aug. 26. 20:58
 44/47 A kérdező kommentje:

Nem tudom honnan vetted, hogy mesében élek, egy szóval sem mondtam, hogy ez olyan lenne, mint egy hagyományos párkapcsolat. Sőt senki sem mondta a női válaszadók közül, ezt csak te fújod, holott senki nem gondolt semmi ilyet. Nem is értem honnan szedted.

Az a baj, hogy bár értékelem a hosszú válaszaid, de nekem nincs energiám ilyen szájbarágósan elmagyarázni neked, hogy mit értesz félre. Maradjunk annyiban, hogy mindenki megtalálja majd a számításait, te is sok olyan hölgyet fogsz találni, aki megfelel az elvárásaidnak és én is találkoztam már olyannal, aki megfelelően értelmezi a sugar kapcsolatot

2021. aug. 26. 22:05
 45/47 anonim ***** válasza:
61%
#44 bocsika hogy beleoffolok a bájcsevejbe (bár osztom a #43-as véleményét) de ha már több sugar kapcsolatod is volt, akkor miért tetted fel a kérdést hogy kell azt a gyakorlatban intézni? 😅
2021. aug. 26. 22:15
 46/47 anonim ***** válasza:

Csak hogy tovább offoljam az offolást: az, hogy talált már olyat aki (számára) megfelelően értelmezi ezt, nem feltétlenül jelent férfit, a fenti kommentek alapján inkább kolléganőket, vagy az ő szempontjából konkurenseket.

2021. aug. 26. 22:53
 47/47 anonim ***** válasza:
8%

#43: tudod az a szerencse, hogy a férfiak, és azon belül a SD-k többsége szerencsére nem olyan hímsoviniszta elszállt tahó mint te.

Hosszasan írkáltad a hülyeségeidet, miközben itt a kérdés _általánosságban_ a SB/SD kapcsolatokról szólt, te meg leírtad a _saját_ véleményed, hozzáállásod. Csakhogy a kettő között kb akkora a különbség, mint a teológia és a geológia között (t.i.: ég és föld).

Mondom, szerencsére, nem minden pasi ilyen, sőt a többség nem. Őszintén sajnálni tudom azokat a lányokat, akiket veled hozott össze a sors.

2021. aug. 27. 07:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!