Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, aki volt már 'sugar' kapcsolatban, tudna tippeket/tanácsot adni?
Hat eloszor ismerkedes.
Ha van haza, kocsija pl akkor olyan szegény nem lehet, de ha megtudod mivel foglalkozik, meg hogy telnek a napjai, sokminden kiderul.
Amit nem szeretnel azt nyilvan nem kell csinálni.
Előre egyezz meg a feltételekben, pl. hány találka egy héten ÉS egy fix havi összegben, mert a beígért programok, ajándékok stb. 99%-a nem fog teljesülni. Ne tévesszen meg sem az óra, sem az autó (kaphatók jó replikák, a kocsi lehet kölcsön is).
Az "előzőleg alaposan ismerjük meg egymást" rendben van, de ha szexet is akar akkor előre fizesse ki legalább egy hetit, vagy inkább kettőt. Semmi "próbáljuk ki egymást" és "jaj elfelejtettem pénzt felvenni majd utána elmegyünk automatához" mert akkor ingyen dugtál. Utána két hetente, v. havonta ELŐRE kérd a kialkudott összeget.
Nem kötelező bevállalni amihez nincs kedved, szóval a szex mikéntjének a részleteit is ELŐRE beszéljétek meg.
Sok férfi nem jár 30milliós autóval. Nekem vannak gazdag ismerőseim és sokuknak teljesen átlagos vagy maximum kicsit jobb autója van. Házból is nagyon változatos, ki milyenben él, sokuknál nem jellemző a fancy modern drága berendezés, maga az ingatlan drága meg jó helyen van, azért ér annyit, de nem mondanád meg, hogy olyan gazdag ember él benne. A mivel foglalkozik: általában vállalkozók, ilyen olyan cégekkel, de nem szokták nagyon ecsetelni, pontosan hogy mikor merre csinálnak, ami érthető is.
De mivel sugar kapcsolatról van szó, bizalmatlan vagyok egy kicsit. Csak akkor menjek bele bármibe is, ha már látom az utalást a számlámon?:D vagy nem tudom hogy működik ez, mert számomra ilyen formán elég kiábrándító lenne a dolog
Igen, csak akkor vagy ha ida adta.
Hány éves vagy? Azert vigyazz magadra 😊
#9: szerintem nőknél is ki lehet szűrni egészen jól, hogy ki az aki megbízható. De ha mégis belefutna az ember 1-1 ilyenbe, hát istenem. Akinek akkora vagyona van, szerinted fog neki fájni az az összeg? Annyira nem
Mellesleg pl a találkozó alatt is el lehet utalni. Nem arra gondoltam hogy napokkal előtte:D ha meg már találkozgatunk pár hete és kialakult egyfajta bizalom, akkor utána lehet havi 1x utalni, de akkor meg már úgyis tudja, hogy nem lépnek le a pénzével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!