Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kiábrándító látványra egy lankadtan 7-8 cm-es pénisz? (21F)
A 6-osnak igaza van.
A lankadt 7 centi még nagynak is számít.
Dehogy:D lankadtan mindenkinek kicsi. Exemé annyira pici volt, hogy olyat még nem is láttam:D
Egyébként nekem van valami izgató a lankadt farokban. Tetszik hogy ritkán láthatom így, na meg hogy tudom mi lesz belőle;)
Nem lány, de figyu öreg, max akkor rossz ez amikor a strandon jössz ki a vízből és rásimul a fürdögatyád a lankadt farkadra
Akkor olyan benyomást kelthet, hogy baba méret, mert a lányok ezt valahogy nem rakják össze, hogy nem akkora állva
De egyébként amikor egy nő a szájába veszi, már eleve mikor megfogja az elején olyan kemény jó esetbe mintha egy vas rudat venne a szájába, akkor meg már nem akkora
Nekem volt, hogy hidegvízes fürdés után kb úgy nézett ki mint egy 5 éves kis gyereknek olyan durván összement, de az álló mérettel nincs bajom, még elférne rajta egy centi de nem szorongok miatta egyáltalán, sőt hívtak már nagy méretűnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!