Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha húspéniszem van az kiábrándító?
Figyelt kérdés
A méretemmel semmi bajom, teljesen meg vagyok vele elégedve viszont hús péniszem van.. Ami annyit tesz, hogy lankadtan is 15 cm hosszú, mereven 17 cm, szóval kb semmit nem nő csak megmerevedik.
Ez kiábrándító tud lenni lányok?
Nincs sok tapasztalatom nőkkel, egy barátnőm volt eddig, az meg nem mérvadó mert Ő egy élő jégcsap volt (Vagy én voltam tök béna)..
Köszi a válaszokat!
2021. jún. 29. 08:49
1/10 anonim válasza:
Mindenkinek más tetszik, van akinek a hús és van akinek a vér 🤷♀️
2/10 anonim válasza:
Nekem pl. teljesen mindegy lenne. Ha megismerem a párom és szimpatikus stb akkor amikor odakerül a sor a szexuális együttléthez nem azzal foglalkoznék hogy milyen a pénisze, nem ez a lényeg szerintem.
3/10 anonim válasza:
Nekem nem lenne kiábrándító. Habér én vérpárti vagyok, de volt párom, aki hússal is teljesen ki tudott elégíteni.
4/10 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik a vérpenisz
5/10 anonim válasza:
Én azt vettem észre, a nőknek nem konkrétan egy pénisz tetszik. Hanem a hozzzá tartozó férfi és az az érzéshalmaz amit tud kelteni benne.
7/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy lankadtan milyen, csak ha áll akkor tudjon valamit.
8/10 anonim válasza:
Vér péniszét van, strandoláskor dudorodik annyira a nadrág amennyire kell, de ha beduzzad! 18-ig meg sem áll.
9/10 anonim válasza:
Nem kiábrándító, hanem izgató, hogy lógva is méretes. De az számít igazán, hogy állva miként használja a férfi. ;)
10/10 anonim válasza:
Egyértelműen izgatóbb a vér pénisz, ahogy megnő a kezeim között, nagyon beindít. De igazából ha 17 centi, és elég vastag, akkor ha oda jutnék, el tudnám szerintem fogadni végülis. Állva a lényeg, hogy használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!