Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy átlagos férfit (tudom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos férfit (tudom nagyon szubjektív, nem lehet általánosítani) mi hoz lázba? Mire izgul fel egy idegen nő láttán? Viselkedés, öltözködés, gesztusok, stb.

Figyelt kérdés

2021. aug. 25. 17:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
95%
A kisugárzás, a mosoly, a higgadtság. Lehet visszahúzódó vagy bátortalan, nem az a lényeg. A kimagasló intelligencia rohadtul felizgat viszont a kicsapongás nem igazán. Aki buta és még büszke is rá, hangoztatja. Viszont utóbbi ha nagyon jól néz ki, akkor még be tud vadítani de az ilyen ritka. Ha viszont valaki érdeklődő, kíváncsi, okos, esetleg perverz, akár mocskos fantáziája van; akkor lehet akár kis cici vagy könyvmoly, stb. akkor is be tud indítani. Szóval sok múlhat a szemelyisegen is. Viszont ha csak messziről látok valakit akkor nyilván a kinézet de én olyan vagyok, hogy amúgy az átlagos vagy a kinézetre akár "átlag alatti" csajok is érdekelnek. Nem tudom miért, így vagyok összerakva. Igazából a pláza cica nem vonz nagyon (mindenféle mű dolgok) és a nagyon durván dagi (kb. 100+ kiló) és full mosdatlan, büdös igénytelen emberek. Ez a nem márkás, átlagos vagy esetleg itt-ott gyűrött, használt ruhára nem vonatkozik. Abban az embert látom ugyanúgy.
2021. aug. 25. 18:36
 12/12 anonim ***** válasza:
95%

Bájos arc, mosoly. Mosolygödröcskékre nagyon beindulok. Kicsit husisabb arc, de nem pufi. Hanem kb. mint Háfra Noémi.

Öltözködés: szolid, de nőies. Pl nyáron mezítlábas szandál, mehet egyberészes ruha is hozzá, vagy szoknya, toppal. Egyszerű, de nőies.

Gesztusok: kedves tekintet, nem flegma, mogorva. Jó, ha mosolygós.

A viselkedése lágy, kifinomult, humoros. Ezt egyszerűen vagy érzem adott nőnél, hogy megvan-e, vagy nem. F

2021. aug. 25. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!