Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy buliban csak szexre hajtotok, akkor azt hogyan jelzitek?
Figyelt kérdés
Kezdeményeztek a fiúknál vagy eleve úgy öltöztök fel? Ha igen, akkor hogyan?2020. okt. 26. 18:21
1/9 anonim válasza:
megszólítanak, folyamatosan néznek
2/9 anonim válasza:
Megkérdezem tőle hogy aludhatok-e nála mert sehogysem tudok hazamenni.
4/9 A kérdező kommentje:
2-es! Ez cseles.
3-as! Hogyan?
2020. okt. 26. 18:53
5/9 anonim válasza:
Egy igazi nőnek nincs szüksége verbális jelekre, vagy r.bancos öltözetre.
Pusztán testbeszédre.
6/9 anonim válasza:
Én egy lassan feledésbe merülő, ősi módszert használok: elmondom neki. Kissé egyszerűbb, mint utalgatni.
7/9 anonim válasza:
Olyan nem sűrün van, hogy elmegy egy lány egy buliba, és egy random emberrel meg akarja magát dugatni.. max a filmekben... de ha kiszemel magának egy csaj, hidd el, azt észreveszed.
8/9 A kérdező kommentje:
7-es!
Elég sűrűn van ilyen.
2020. okt. 26. 21:09
9/9 anonim válasza:
Nekem még nem volt olyan, hogy egyedül mentem buliba, mindig barátnőkkel. És nem azért öltözök szexin hogy feltétlen pasizzak, de azért ha nagyon minibe vagyok jó lenne valaki aki meghív és beszélgetünk. Mostani barátom is úgy jött össze, bár ott pont összefogott haj+farmer volt semmi kirívó, mert nem is bulizni mentem csak sofőrnek xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!