Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves férfi ha még szűz az nagyon gázos?
Nincs nekem szerencsém a csajoknál. Nem az a baj hogy nem nézek ki jól, mert több szép lánynak bejöttem, sőt kezdeményeztek is, mert első látásra sokan jót feltételeznek rólam a csajozás tekintetében. De annyira béna vagyok hogy nem tudom még így sem összehozni. Lefagyok a lányok előtt, meg túlgondolom az egészet, meg egy szép lánynak akkor sosem akarom elhinni. Társaságba meg nem járok szóval csak ritkán akad alkalmam de az önbizalom hiányom elrontja az egészet:(
Nem látom magam helyesnek.
Az egyik lánnyal 4 találkozásig jutottam, de csak a kezét fogtam meg még. De nem várt rám tovább:(
Nem tudom elhinni hogy engem akarjon egy lány, még akkor sem ha látom az egyértelmű jeleket, nem tudom mi van velem. De szerintem nagyon önbizalom hiányom van.
figyi, most ha azt írjuk, hogy gáz, ha azt, hogy nem....mi fog történni?
semmi, mert fejben eltemetted magad.
először is magadban kell elhatározni ezeket a dolgokat, és elhinni, hogy képes vagy rá.
írhatunk bármit, ha eleve skeptikus vagy, és nem is akarod, felesleges. (ó én béna vagyok, szerencsétlen)
kiindulásnak jó lehet, ha megnézel egyik mások fárfit, hogy ő hogy néz ki (ápolatlan haj, fogak, kilógó orrszőr stb) és mégis van valakijük...
na hát ez legyen a példa, mikor elindulsz csajozni, és kiglancolod magad. Hogy még egy magára keveset adónak is van csaja, te emg fullon ki vagy csípve, nehogymár ne lehessen..
visszakanyarodok: el kell hinni magadról.
Amíg ez nem megy, nincs miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!