Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legrbancosabb,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legrbancosabb, leggátlástalanabb (szexuális) tettetek?

Figyelt kérdés
Élveztétek? Utólag megbántátok? Megtennétek újra?

2021. aug. 24. 19:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Nem volt ilyen, rendes lány vagyok.
2021. aug. 24. 19:07
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Zaklattam egy fiút, akinek barátnője volt. Nem tudom, mi ütött belém.
2021. aug. 24. 19:08
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Lefeküdtem pasim legtöbb ismerősével, pár rokonával, és ő nem is tudott róla
2021. aug. 24. 19:15
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem is tudom, talán amikor volt egy hármason a barátommal és egy félismerőssel.
2021. aug. 24. 19:17
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

Volt egy támogatói szexkapcsolatom, amit élveztem.

Volt szexkapcsolatom ázsiai,arab, és fekete pasikkal.

Volt, hogy úgy szexeltem valakivel, hogy előtte belém élvezett a szexpartnerem. Élveztem, hogy így nyalnak ki és így dugnak meg.

Nem bánok semmit, büszke se vagyok ezekre, de jó élmény volt. Azóta már nem csinálok ilyeneket, kiéltem magam.

24l

2021. aug. 24. 19:41
 6/13 anonim ***** válasza:
72%
Párom belemártotta a farkát mindenféle kajákba és én arról ettem. Volt hogy direkt úgy keltett hogy már bedugta. Uszodában a víz alatt úgy hogy mellettünk pihentek meg beszélgettek. Meg volt hogy úgy szexeltünk hogy közben mellettünk egy kisiskolás csoport tartott előadást a kilátóban. Na az nagyon izgalmas volt. Lehet megláttak a gyerekek is, bár erre nem vagyok büszke de nagyon izgató a gondolat hogy egy kisfiú nézett minket. :P
2021. aug. 24. 19:58
 7/13 A kérdező kommentje:

Aazigen:D Vannak itt sztorik:D Mondjuk a kisfiús elég erős, ha ezt egy ottani felnőtt kiszúrta volna, tuti ment volna a feljelentés:D

Felhívom mindenki figyelmét aki erre jár és szavazgat, hogy a válaszokat nem tetszés vagy valamiféle morális/erkölcsi skála alapján kell értékelni, hanem az alapján, hogy a kérdésre adott választ vagy sem. Már a kérdésből sejthető, hogy mi vár alatta, szóval akinek nem tetszik, egyszerűen meg se nyissa ezt a kérdést, görgessen tovább, nem kell lepontozgatni azokat, akik rendesen válaszolnak. Köszi.

2021. aug. 24. 20:11
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
a viszonyom a főnökömmel. Nős, nagyon jó pasi, jóval idősebb. Én meg mindig igyekeztem lenyűgözni, sokszor leszoptam, az irodájában, a kocsijában (volt hogy a városban menet közben), meg persze eljártunk hotelekbe is szexelni. Utólag eléggé elítélendőnek tűnik, de nagyon jó volt vele amúgy.
2021. aug. 25. 08:42
 9/13 anonim ***** válasza:
17%

3-as

Ez tuti kamu.

2021. aug. 25. 18:30
 10/13 anonim ***** válasza:
8%

5-ös

24 évesen kiélt vagy? :D

2021. aug. 25. 18:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!