Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legrbancosabb, leggátlástalanabb (szexuális) tettetek?
Volt egy támogatói szexkapcsolatom, amit élveztem.
Volt szexkapcsolatom ázsiai,arab, és fekete pasikkal.
Volt, hogy úgy szexeltem valakivel, hogy előtte belém élvezett a szexpartnerem. Élveztem, hogy így nyalnak ki és így dugnak meg.
Nem bánok semmit, büszke se vagyok ezekre, de jó élmény volt. Azóta már nem csinálok ilyeneket, kiéltem magam.
24l
Aazigen:D Vannak itt sztorik:D Mondjuk a kisfiús elég erős, ha ezt egy ottani felnőtt kiszúrta volna, tuti ment volna a feljelentés:D
Felhívom mindenki figyelmét aki erre jár és szavazgat, hogy a válaszokat nem tetszés vagy valamiféle morális/erkölcsi skála alapján kell értékelni, hanem az alapján, hogy a kérdésre adott választ vagy sem. Már a kérdésből sejthető, hogy mi vár alatta, szóval akinek nem tetszik, egyszerűen meg se nyissa ezt a kérdést, görgessen tovább, nem kell lepontozgatni azokat, akik rendesen válaszolnak. Köszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!