Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, akik csempézők, mázolók...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, akik csempézők, mázolók, szerelők, milyen gyakran ajánlja fel magát a magányos nő, akinél dolgoztok?

Figyelt kérdés
Mennyi esélyt ad ez a munka a szexre? Rengeteg ugye a magányos, elvalt , özvegy nő

2021. aug. 24. 15:17
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nekem a barátom parkettez, szerel mindent, és mikor nőhöz megy titkon megy a mobilja, mert féltékeny vagyok és hallom ahogy a nők flörtölnek vele, ki pakolják a magánéletuket, hogy válni akarnak, dícsérik a pasim. Ez sokszor fordult elő 60-70 körüli nőkkel is, 50 es ekkel is, ha mar nadrág van rajta, nekik jó egotuningnak. Pedig nem is a legjóképűbb Grál lovag, enyhén szólva megis vicognak rázza őket a hideg
2021. aug. 24. 15:49
 12/26 anonim ***** válasza:
82%
Oszt kinek kell 60 feletti nő? Engem férfiként az izgatna fel, ha egy 16 éves csajhoz mennék szerelni, oszt azt mondaná, hogy gyere és dugjál meg.
2021. aug. 24. 15:53
 13/26 anonim ***** válasza:
93%
És ha nem parkettázna, akkor nem lennél féltékeny? 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
2021. aug. 24. 15:53
 14/26 anonim ***** válasza:
97%

Fuhh kérdező nem vagy százas az biztos

Szerencsetlen pasid…

2021. aug. 24. 15:59
 15/26 A kérdező kommentje:

Meg mondjak, jaj de jóképű vagy, van baratnőd, milyen szerencséje van veled!

Valósággal ülnek a farkába, mesélik, hogy mekkora bálkirálynők voltak, azt, hogy jelöljék a facebookon mar nem engedem meg. Ven rozzant szipirtyók, ha magányos , ha házas akkor is mászik!

Fiatalabbak is negyvenesek is vacognak, ha mar ferfi jön a házba, tudni akarja, ha megdöngetné.

Mindegy hogy néz ki a pasi!

Nadrágja van.

A barátom mielőtt velem összejött volna nem válogatott, mert nincs önbizalma es barki jöhetett, aki széttette, még szerintem szereti is az idős korosztályt.

47 éves

2021. aug. 24. 15:59
 16/26 anonim ***** válasza:
97%

Ez már para ahogy viselkedsz kérdező

Fogadjunk hogy egy agresszív féltékeny házisárkány vagy aki uralkodik a pasijan

Fuhh szerencsétlen férfi

2021. aug. 24. 16:02
 17/26 anonim ***** válasza:
83%
Nem irigylem a párod 🤷‍♂️
2021. aug. 24. 16:04
 18/26 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy miért baj, ha félre kefél a pasid? Ne legyél féltékeny kérdező, te is szop.jál le és dugassad magad mindenkivel, még kigyúrt fekákkal is.
2021. aug. 24. 16:09
 19/26 anonim ***** válasza:
90%

Nem azért, de van itt tényleges szakmunkás vagy bármi?

Én sírköves vagyok és rendszeresen fel van dobva a labda.

2021. aug. 24. 16:11
 20/26 anonim ***** válasza:
93%
De ha meg nem menne dolgozni, vagy kevesebb pénzért menne, ahol "nyugisabb", akkor meg azért sírna a szád. Vannak nők, akiknek semmi se jó. Szegény párod...
2021. aug. 24. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!