Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cukorral nagyobb az élvezet?
Figyelt kérdés
Igaz ha mentacukrot szopogatok miközbe nyalom a párom nunusát akkor neki az nagyobb élvezet és az orgazmusa is nagyobb lesz?
Ha a kankólécemet ő úgy kényezteti hogy közbe mentacukrot szopogat akkor nekem az jobb lesz?
2021. aug. 23. 22:27
1/7 anonim válasza:
Csípne, mint a veszett fene. Fiatalok...🤦♀️🤷♀️
Próbáld ki, ha gondolod, de hogy a konnektorban áram van, azt jobb, ha bemondásra is elhiszed.
2/7 anonim válasza:
Nem csíp. Csak k*rva hideg, egynek elmegy de nem tudtam tőle elélvezni, olyan mintha havat raknál a faszodra.
3/7 anonim válasza:
Nem, kifejezetten rossz ötlet. Semmi fele csodaszer, síkosító stb nem kell, normálisan kell tudni nyalni.
4/7 anonim válasza:
Inkább nézegess nyalási technikákat a youtube.on...
5/7 anonim válasza:
A cukor felborítja a hüvely természetes flóráját, és gombás fertőzést okoz.
Mindegy milyen cukor.
6/7 anonim válasza:
Én szoptam már úgy hogy közvetlen előtte mentolos rágó volt a számban.
A párom szerint furcsa de jó érzés volt.
7/7 anonim válasza:
Csili kell ahhoz, sokall nagyobb az élvezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!