Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Használtok műpuncit? Milyen érzés azzal csinálni?
Figyelt kérdés
2021. aug. 23. 19:39
11/14 anonim válasza:
"Olyan síkosítót kell bele venni, ami melegít, ilyen egyszerű :D. Meg előtte a síkosítót tartsd a radiátoron."
Igen, próbáltam ilyen durexet is. Tényleg két húzás után melegített, de valahogy mégis kellemetlen érzés volt, nemtudom elmagyarázni. Jobban esik a sima sikosítóval, még ha hideg is. Egyébként én is az utóbbi időben alig veszem elő, fél percért csomó előkészület, utána meg tisztítani, stb. Mert ha nem élvezek bele, akkor is sok idő, amíg a sikosítót kimosom belőle.
12/14 anonim válasza:
#7 mennyire cuppog? nem akarom hogy a szüleim meghallják éjjel, ahogy használom
13/14 anonim válasza:
Ugyan nem a 7-es vagyok, de én is használok néha műpuncit. Eléggé függ attól hogy mennyi síkosítót használsz, illetve hogy mennyire "vadulsz".
14/14 anonim válasza:
12 hallani fogják. Szerintem még a szomszédom is hallja. Mondjuk egyedül lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!