Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dorci1999 kérdése:
Fiúk ti mit gondolnátok arról ha egy lányhaverotok ezt csinálná?
Figyelt kérdés
Nem volt köztetek soha semmi, csak egy szimpla haver. Viszont egyszer mikor egyik elbúcsúzásnál megölelne, közben a combotokhoz érintené a nemiszervét. Nálatok jóval alacsonyabb lányról van szó. Ebből arra következtettek hogy bejöttök a csajnak?2021. aug. 23. 18:46
1/7 anonim válasza:
Hát ja.
De azért ennyi miatt nem nyomulnék rá, mert nem lennék biztos benne.
2/7 anonim válasza:
Úgy gondolnám, bejövök neki, kíván. :)
3/7 anonim válasza:
Nem gondolnék sokat bele. Rendszeresen ölelgetnek lány barátaim, a nemi szerv érintése meg lehet véletlen is.
Ha megszorít és hozzám bújik, akkor igen.
4/7 anonim válasza:
Táncolni is szoktam a fiú barátaimmal és amikor egymàs lábai közé lépdelünk (remélem, h érted) akkor is egymáshoz èrünk ezzel azzal. Nem dörgölődöm hozzá, nem ilyen jellegű a dolog.
Gondolj bele, ha nem szemből ölelsz meg szorosan vkit, hanem kicsit oldalról akkor simán egymáshoz érhettek így.
Én nem következtetnék pusztán ebből többre
5/7 anonim válasza:
Szeretne valamit, és bejövök neki..
6/7 anonim válasza:
Semmit nem gondolnék ezzel kapcsolatosan bele.
7/7 anonim válasza:
Én simán rákérdeztem volna!
Kérdezni nem fáj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!