Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg gyakori, hogy kiszakad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gyakori, hogy kiszakad a gumi?

Figyelt kérdés
Viszonylag sok partnerem volt, illetve sokat is szexeltem, legtöbbször óvszerrel. Soha nem volt olyan, hogy a partneremnek kiszakadt volna. Itt többször is olvastam, hogy kiszakadt, plusz sokan ezért nem ajánlják az extra vékony óvszert. Nem igazán értem, mert soha a közelében se voltunk annak, hogy kiszakadjon, pedig nem szoktunk finomkodni. Ez tényleg ennyire gyakori?

2021. aug. 23. 16:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
33%
9-10: Tapasztalatból mondom: nem kilyukad, hanem inkább szétszakad. Igazából hevesebb aktusnál komolyabb megterhelésnek volt kitéve... Ha vékony, könnyebben szakad, ez van.
2021. aug. 23. 22:16
 12/12 anonim válasza:
egyszer aktus után ellenőriztük egy kis vizet engedtunk bele és volt rajta egy lyuk, nem lett belőle semmi baj szerncsére. Durexról van szó
2022. jan. 5. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!