Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg gyakori, hogy kiszakad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gyakori, hogy kiszakad a gumi?

Figyelt kérdés
Viszonylag sok partnerem volt, illetve sokat is szexeltem, legtöbbször óvszerrel. Soha nem volt olyan, hogy a partneremnek kiszakadt volna. Itt többször is olvastam, hogy kiszakadt, plusz sokan ezért nem ajánlják az extra vékony óvszert. Nem igazán értem, mert soha a közelében se voltunk annak, hogy kiszakadjon, pedig nem szoktunk finomkodni. Ez tényleg ennyire gyakori?

2021. aug. 23. 16:49
1 2
 1/12 sterling.archer ***** válasza:
91%
Nem gyakori. Nalam tobb szaz gumibol egy jart igy. Es mar annak is regen lejart a szavatossaga, valoszinuleg ez is volt a gond.
2021. aug. 23. 16:54
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Hát velem is volt már, pedig nem sűrűn használtam. (Utálom.)
2021. aug. 23. 16:54
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Én sokáig használtam kapcsolatban, vekonyat is, nem volt baj. Nyilvan nem kell megorulni, meg figyelni kell, h nedvesen maradjon. Szerintem, akkor eselyes, h kiszakad ha a hölgy nem eleg nedves. Nekem nem volt rossz tapasztalatom. Birom is, szoval pl alkalmiba is csak ugy vagnek bele.
2021. aug. 23. 16:58
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
Életemben kb 2 hónapig szexeltem óvszerrel, mielőtt tabit kezdtem szedni. Durexet használtunk, ennyi idő alatt is kiszakadt 1x.
2021. aug. 23. 17:20
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon sokat használtam soha nem szakadt ki.
2021. aug. 23. 17:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem nagyon
2021. aug. 23. 18:27
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Nem szokott kiszakadni. Ha kiszáradna, és olyan erővel dörzsölné a puncit, hogy kiszakadjon, akkor a nő sírva fakadna a fájdalomtól. Próbáld kézzel kiszakítani, és rájössz, hogy szex közben ez lehetetlen.

Lehet, hogy rosszindulatú vagyok, de az aggódó kérdéseknél, amikor azt olvasom, hogy kiszakadt a gumi, én azt gondolom, hogy nem volt semmiféle gumi, nem védekeztek. Utólag szégyellik...

2021. aug. 23. 19:29
 8/12 anonim ***** válasza:
28%
Nekünk többször is kiszakadt. Én nem nedvesedek, ha gumi van a partneremen. Blokkol a tudat és érzésre is zavar.
2021. aug. 23. 20:04
 9/12 anonim ***** válasza:
88%
Mivel én nem sokszor szexeltem még, nem nagyon tudok arról nyilatkozni, hogy milyen könnyen szakad ki aktus közben. De! Egyik nap vettem óvszert, kipróbálás céljából, hogy milyen könnyen (vagy éppen nehezen) szakad ki. Műkörömmel “tépkedtem”, próbáltam átlyukasztani, de semmi baja nem lett. Mondhatni lehetetlen lett volna kilyukasztani körömmel. Hasonlóképpen, mint egy még fel nem fújt lufit, azt sem lehet olyan egyszerűen.
2021. aug. 23. 20:22
 10/12 anonim ***** válasza:
76%
El nem tudom képzelni, hogy lehet egy óvszert kiszakítani.
2021. aug. 23. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!