Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik a pasik a ciciket erősen dörzsölni, csipkodni és markolászni?
Figyelt kérdés
Nem rég új partnerem lett, akinek egyszerűen nem tudom elmagyarázni sértődés nélkül, hogy óvatosan bánjom a cicijeimmel, mert nagyon érzékeny vagyok mindenre. Elég pici cicim van, gondolom emiatt is túl érzékeny. Legelőször a teljes tenyerével elkezdte dörzsölgetni a mellbimbóm és az egész mellem, amikor rászóltam, hogy ezt nem szeretem, meg különben is fáj, viszont erre azt mondta, hogy bocsi, nincs igazán érzés a kezében. Aztán volt egy ilyen is, hogy a bimbóm két ujja közé vette, de azt is túl erősen nyomkorászta/csipkodta, így elvettem tőle. Akkor is rászóltam, hogy ne csinálja ezt. Legutoljára pedig olyan incidens történt, hogy szopogatta a mellem, majd olyan erősen megszívta, hogy konkrétan könnybe lábadt a szemem, és a kedvem is elment a szextől. Ezelőtt volt 2 partnerem is, akik szintén foglalkoztak a cicimmel, de nagyon-nagyon óvatosan bántak vele(és maguktól voltak ilyen finomak, sosem kellett rájuk szólnom, hogy túl durvák). Hogy adjam a jelenlegi partner tudtára, hogy nem szeretem, ha akármit is durván csinál? Nem akarok rinyagépnek se tűnni, mert már elég sokszor szóltam neki, de nem változott semmi, így nekem pedig nagyon fájdalmas. :(2021. aug. 23. 14:45
1/11 anonim válasza:
Hát ez falun csak így megy... vedd el tőle, tedd vissza őket a szekrénybe előle nehogy elrontsa.
3/11 anonim válasza:
Ha nem fogja fel hogy egy érzékeny részről van szó és nem lehet vele állatodni akkor én biztos szakítanék vele.
4/11 anonim válasza:
Biztos van aki azt hiszi jó ez a nőknek. Pasiként én odafigyelek, ha latom, hogy erős, akkor ovatosabb vagyok. Plusz nem mindegy a ciklusban hol tart. Van amikor hipererzekeny, van amikor nem. Ezt éreznie kell egy pasinak. Nem egy tejes zacsi amit erosen szivogatunk meg nyomkodunk..m basszus 😒
5/11 anonim válasza:
Sehogy. Ha ennyibõl nem érti akkor hülye. Hülyékkel meg nem éri meg a kapcsolat.
6/11 anonim válasza:
Valszeg az exeinek érzéketlen melleik voltak?
8/11 anonim válasza:
A kérdés inkább az, hogy te miért vagy ilyen idióta, hogy tűröd ezt és hagyod hog megalàzzon, használjon. Miért nem küldted már el a fenébe régen?
9/11 anonim válasza:
Az téged is minősít hogy egy ilyen hülyével kezdtél!
10/11 anonim válasza:
Amikor elkezdte dörzsölni a pali a melledet, akkor kellett volna rászolnod, hogy- Hé ember, te vagy Aladdin, hogy úgy dörzsölöd a mellem? Ez nem a csodalámpa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!