Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szereted ha szex közben a cicid markolásszá/szereted markolászni a csaj cicijét?
Figyelt kérdés
Egy korábbi kérdésre reflektálva kíváncsi vagyok az arányokra.2020. okt. 4. 18:02
A kérdező szavazást indított:
Csaj vagyok, szeretem ha markolásszák
Csaj vagyok, NEM szeretem ha markolásszák
Pasi vagyk, szeretem markolászni
Pasi vagyok, NEM szeretem markolászni
53 szavazat
1/10 A kérdező kommentje:
Nyugodtan ki lehet fejteni részletesen is
2020. okt. 4. 18:03
2/10 anonim válasza:
Szeretem ha finoman markolásszák.
3/10 anonim válasza:
Nagyon szeretem markolászni, simogatni, csókolgatni, bekapni a bimbót
5/10 anonim válasza:
Markolászni nem igazán, inkább simogatni, csókolgatni, a bimbókkal jatszadozni😋
7/10 anonim válasza:
Szeretem ha fogdozzák játszanak vele szopogatják stb elég érzékenyek a melleim
8/10 anonim válasza:
A női mellek olyan mint a vasúti modellezés. A gyerekeknek találták fel de a felnőttek élvezik :) Naná, hogy megfogod, fontos erogén zóna, meg amúgy is jó vele játszadozni :) (persze csak ésszel, a partner "tűrőképességének" függvényében)
9/10 anonim válasza:
Imádom kényeztetni az ikreket !
10/10 anonim válasza:
Természetesen szeretem kényeztetni a párom melleit, mert felizgatja, és ha neki jó, nekem is. F30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!