Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szerintetek jogosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek jogosan éreztem furán magam, amikor a barátnőm húga póló-bugyi szettben jött át a szobánkba, amikor egyedül voltam ott?

Figyelt kérdés

Nemrég voltunk a Balatonon a barátnőmmel a szülei nyaralójában, ott volt a barátnőm 21 éves húga is, a közvetlenül mellettünk lévő szobában aludt.

Egyik nap, amikor a barátnőm épp a konyhában volt, én pedig a szobánkban, a húga bejött hozzám úgy, hogy csak egy póló és egy bugyi volt rajta. Valamit keresett a szobában, aztán viszonylag részletesen, mosolyogva elmagyarázta nekem a klíma távirányítójának működését. :D

4 éve vagyok a barátnőmmel, a húga is azóta ismer, szóval kétségtelenül nem vagyunk idegenek egymásnak, de ilyen még nem volt, és nem hiszem, hogy én mászkálnék előtte boxerben, szóval kicsit furán éreztem magam, amikor ott tett-vett a szobában, lehajolva pakolgatott az alsó polcokon valamit, szóval hiába próbáltam szemérmesen másmerre nézni, nem tudtam nem észrevenni, hogy lengén van öltözve... (ha ez számít valamit, olyan bugyiban volt, ami kb félig takarja a fenekét, nem tudom, ezt hogy hívják)

Szóval elsősorban a nőket kérdezném, hogy ti csinálnátok-e ilyet, mennyire normális ez, esetleg kell-e ebbe belelátnom valamit. Köszi a válaszokat!

26/F

2021. aug. 23. 13:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
50%
Gondolom az is ilyen megbotránkoztató mikor após/fiútestvér félmeztelenül alsógatyában sütteti magát a napon a nyaralójukban. Vagy az teljesen rendben van? Ők is biztos direkt illegetik magukat. Tudom, tudom az máás.
2021. aug. 23. 13:53
 22/27 anonim ***** válasza:
76%
Nem fura.
2021. aug. 23. 14:09
 23/27 Lazy Lover ***** válasza:
52%
Szerintem kelletti magát előtted
2021. aug. 23. 14:15
 24/27 kisördög1 ***** válasza:
76%
Szerintem nem a távirányító miatt ment át...
2021. aug. 23. 14:18
 25/27 anonim ***** válasza:
71%

Le lehet pontozni az enyémhez hasonló hozzászólásokat, de szerintem benne van a kisördög a hugiban ;)

Lehet, hogy már régóta szeretné kipróbálni milyen hatással van a kérdezőre, de az is elképzelhető hogy konkrétan rá is van izgulva. Gondoljatok bele, ott van egy srác, aki évek óta döngeti a nővérét. Valószínűleg hasonló ízlésük van, így az is könnyen elképzelhető hogy szexuálisan vonzódik a kérdezőhöz. Lehet, hogy nem kéne sokáig fűzni, hogy legyen egy kis hugi-dugi ;)

2021. aug. 23. 14:30
 26/27 anonim ***** válasza:
80%
Egyszeri alkalommal nem tulajdonitanek neki jelentoseget. Ha tobbszor elofordul... hat meg lehet igaza lesz az elottem szoloknak, h kicsit rad van mozdulva. De szerintem ne lass bele semmit. Ha tetszett a latvany, raktarozd el magadba es ennyi. 🙂 amugy meg ne erkolcs csoszkodjunk, h igy nem kene bemenni meg ilyesmi. Ha csinos a csaj, akkor a kerdezonek is annyi lehetett a baja, h kenyelmetlenul erezte magat es kesz.
2021. aug. 23. 15:26
 27/27 anonim ***** válasza:
95%

Ha eddig ilyet nem csinált gyanús. De függ attól hogyan folytatódik. Régen hogyan viselkedett. Azért ilyet nem tennék, tisztába vagyok a férfiak felhúzhatóságával.

De téged sikerült rendesen felingerelnie mert nem ment ki a fejedből, pedig gondolom láttál már ezt-azt eddigre.

Ha nem akarod hogy valami ebből legyen akkor tisztázd le hogy mi van. Vagy tényleg lehet próba is ha van miért téged tesztelni...

Ha semmi sosem történik utána akkor csak laza volt te meg nyilván bezsongtál.. mert tartós kapcsolatban élsz

2021. aug. 24. 08:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!