Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy alakul ki alkalmi kapcsolat?
élőben inkább valamennyi ismeretség kell, nem csak úgy random idegenekkel megy ez
neten más, ott 1-1 jó beszélgetés fajulhat tovább
Sétálsz, megszólal egy gong, és akkor aki hozzád a legközelebb áll abban a pillanatban azzal dugni kell, ott helyben, így.
Bocs, de ha ezt neked így meg kell kérdezned, akkor nem hiszem hogy alkalmas vagy szellemileg bármilyen emberi interakcióra.
Hát hogyha ezt nem tudod elképzelni, akkor ez a téma nem is neked való.
Nálam alapfeltétel, hogy minden ilyen esetnél az én lakásom a cél. Sosem megyek fel idegen pasikhoz. Nyilván egy nyaraláson más a helyzet, ott max szállodai szoba vagy efféle van.
Ha pl szórakozóhelyen ismerem meg az illetőt, akkor beszélgetés, tánc, iszogatás, még több beszélgetés, témázgatás, majd az estét lezárandó irány a kecó.
#6: okos dolog hogy nem mész át idegennek, de az mennyivel jobb, ha idegennek mutatod meg hogy hol laksz és milyen a lakásod? Szerintem ez nagyon veszélyes és ne csinálj ilyeneket. Nekem már volt ilyenből kellemetlenségem
N
Akkor ezen az alapon soha sehol senkivel ne ismerkedj, és pláne ne menj el dugni, csak nyilvános helyre.
De igazából oda se, mert ott is el tud rabolni úgyse avatkozik közbe senki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!