Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim kinek volt mostanában alkalmi , egyéjszakás kapcsolata?
Figyelt kérdés
Hogy sikerült összehozni? Milyen élménnyel gazdagodtál jóval , vagy rosszal? Hány éves vagy?2021. aug. 15. 18:54
1/9 anonim válasza:
Nekem. Pont úgy mint máskor. Közepesre értékelném. 38 vagyok
2/9 anonim válasza:
Ma. Ki voltam nagyon. Nem is érdekelt milyen csak keményen dugjon. Hely nem volt, maradtt az erdő. Sajna csak a szája volt nagy, mert béna volt a srác, de egynek elment h legalább pár napra le nyugodjak. (Nem kérek üziket)
3/9 anonim válasza:
En keresnék..35F....Nyugodtan írjatok!
5/9 anonim válasza:
Nem engedem el ,csak normális nőt keresek:-)
6/9 anonim válasza:
Gondolom nem érted mit jelent az engedd el. Itt nem találsz. Ne áltasd magad. Nem csak te. Hanem az oldalon kb az a 200 másik pasi se
7/9 anonim válasza:
6: lehet itt is találni. Csak nem ezzel a hirdetős stílussal, hogy "engem érdekelne", meg "benne lennék"
(ps: és nem is a dugnálak, meg hasonlókkal jött össze ;))
8/9 anonim válasza:
Aki képes egy éjszakás kalandra nőként, az genetikailag egy r*banc
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!