Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Öcsém barátnője előtt illetlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öcsém barátnője előtt illetlenség feszülős boxerban póló nélkül megjelenni? Csakmert állandóan bámul, ha így lát, és nem tudom mire vélni. Nálunk egyébként otthon nem tabu így járkálni a lakásban. 23F

Figyelt kérdés

2021. aug. 22. 20:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
94%

Tett ajánlatot, hát persze. XD

A nagy francokat. Ilyennek senki ad ajanlatot, max azt ajánlják az ilyennek, hogy húzzon el.

2021. szept. 10. 20:20
 22/23 anonim ***** válasza:
34%
Nekem nem volt olyan párom, akinek az öccse/bátyja ne mászkált volna előttem egy szál boxerben. Szóval szerintem nem bunkóság, illetlenség, én csak annyit szűrtem le ebből, hogy férfiaknál tök természetes. Bár én sosem bámultam egyiket sem, azt azért hozzá kell tenni :D
2021. okt. 29. 02:00
 23/23 anonim ***** válasza:
55%
Megérett a világ a pusztulásra
2021. okt. 29. 02:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!