Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Öcsém barátnője előtt illetlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öcsém barátnője előtt illetlenség feszülős boxerban póló nélkül megjelenni? Csakmert állandóan bámul, ha így lát, és nem tudom mire vélni. Nálunk egyébként otthon nem tabu így járkálni a lakásban. 23F

Figyelt kérdés

2021. aug. 22. 20:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%
Én ma Eger határában láttam kinn állni egy pofát az utcán így a saját háza előtt. Ha esetleg idáig meleg lettem volna, hát ez biztos heteroszexuálissá nevelt volna, és még Trombitás Kristóf is könnyekig hatódottan kezet rázott volna velem.
2021. aug. 22. 21:30
 12/23 anonim ***** válasza:
97%
Ha vendégek vannak otthon (mindegy kicsoda) akkor illetlenség így járkálni
2021. aug. 22. 21:37
 13/23 anonim ***** válasza:
96%
Látod hogy néz? Ha tudod hogy ott van inkább húz fel valamit. Miért kell hepciázni ezen a válaszolokkal?
2021. aug. 22. 21:47
 14/23 anonim ***** válasza:
57%

Illetlenség. De öcséd barátnője egy idő után gondolom családtagnak számít.

Sokszor van/lesz nálatok. Nehogy már te alkalmaszkodj. Eleinte kell persze. De később szerintem ez belefér.

Majd megszokja.

Az a baj hogy sokan mindig össze vonják a hiányos öltözetet a szexualitással.

32N

2021. aug. 22. 21:54
 15/23 anonim ***** válasza:
26%
Itt valamelyikőtök többet lát a dologba mint kellene. Otthon úgy jársz-kelsz ahogy neked jól esik, ám lehet át kéne gondolnod ezt a feszülős cuccot a lány miatt. Ha ez beindítja, rád indulhat, és akkor gondok lesznek.
2021. aug. 22. 23:11
 16/23 sterling.archer ***** válasza:
50%
14-esnek teljesen igaza van.
2021. aug. 23. 00:41
 17/23 anonim ***** válasza:
93%

Kurvás. Igen, hím vagy tudom. Akkor is kurvás. Te meg passzívagresszív vagy, kihívó.

Az, hogy valaki látja ezt, hogy kihívó vagy, az messze nem azonos azzal, hogy tetszel neki. Ez gáz. A nők kinevetik az ilyeneket. Sokan vagytok. Kiteszitek a banánt hátha rászáll a légy. Jahh igen csak feszes boxer. Sok legyet kívánok neked, nőt azt nrm kapsz így. XD

2021. szept. 10. 06:52
 18/23 A kérdező kommentje:
Hát rászállt volna a banánomra, mert bepróbálkozott 😅 szóltam is öcsémnek és dobta is a csajt
2021. szept. 10. 09:08
 19/23 anonim ***** válasza:
94%
gratulációt vagy kekszet kérsz?
2021. szept. 10. 12:24
 20/23 A kérdező kommentje:
Én? Miért? Ő tett ajánlatot, nem én neki. Ennyi erővel lehet már másnak is tett, vagy lehet már meg is csalta az öcsémet.
2021. szept. 10. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!