Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a váratlan körülmény, helyzet, ami megölte a szexuális vágyatok? És utána már nem volt kedvetek csinálni.
Figyelt kérdés
2021. aug. 22. 18:12
2/10 anonim válasza:
Nekem elég az, ha megérzem a dohányfüstöt a partneren.
3/10 anonim válasza:
Sok apró dolog volt ami kiábrándított.
4/10 anonim válasza:
Megláttalak, aztán annyival volt annyi.
5/10 anonim válasza:
Hogy lassan az összes nő, kinézetileg középszartól felfelé, pénzrehajtós luxus életet alanyi jogon követelős amúgy flegma, bunkó picha lett. :)
6/10 anonim válasza:
Ránk nyitott az "anyós", s ezzel a kedves mama megölte a pillanatot.
7/10 anonim válasza:
1. Kiderült, hogy a pisiszexre gerjed.
2. Nem állt mellém.
3. Nem állt fel neki.
8/10 anonim válasza:
Felhívott barátnőm mikor más lánnyal ment a bdsm. Picit elment a kedvem, mert féltem hogy lebukunk.
9/10 anonim válasza:
Ha kiderül hogy netto 300 alatt keres egy pali, rogton száraz lesz a csaj mint a Szahara
10/10 anonim válasza:
Véletlenül megnyitottam egy Varga Irén videót :/ :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!