Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizlaom hiányra 30+ fölött jó ötlet egy fehérneműs és akt fotózás?
Háát, vagy le is rombolhat mert meglátod magad. nyilván függ attól hogy hogy nézel ki.
amúgy meg átlag gyakorikérdéses kanok látatlanban írandó, "én dugnálak.." üzeneteinek érkezése: 3...2....1...
Gyerek után vagyok és -10 kg.
Most érzem azt, hogy ez kell. A testem nem a régi de szeritnem nincs okom panaszra.
Nem akarom a sok perverz retardált pasinak mutogatni magam. Elég ha magamat meggyőzom, hogy igen lehetek én is model.
Sok csaj van aki ezt gondolja magáról, közben meg egy fonnyadt krumpli. :)
Persze van bombacsaj is. genetika függő.
5 éve el váltunk.
Volt olyan partnerem aki közölte, hogy jobban kívánna ha kineznek valahogy.
177 cm magas vagyok, ekkor voltam 60kg. Most 50-52 vagyok.
És magam számára szeretnek pár képet.
Mintha egy gyerek írta volna ezt:D
Meg akarom győzni magam, hogy lehetek modell (2 L). Ez úgy hülyeség ahogy van. Ez egy szimpla kapálózás és azt hiszed ha elköltesz 50-100-et egy ilyen sorozatra majd hú de minden megváltozik. Baromira nem fog megváltozni semmi.
Ha meg megmutogatod a barátnőidnek akár akkor is max egy "fú hát ez nagyon jó" dolgot fogsz kapni és a valóság az, hogy a többségük le fogja szarni.
Ismerős csinálgat képeket, de ő se érti mi a phasznak csináltatnak ilyen szarságokat. Ettől függetlenül megél belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!