Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, hogyan szeretitek, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogyan szeretitek, ha nyalnak titeket?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva én szerintem elég rossz vagyok benne, mert se tempót nem tartok és túl erősen is csinálom. Eddig nem nagyon értem még célt vele... Szóval minden tipp és tanács jól jönne. Tudom, hogy minden lány más de azért annyit jó lenne tudni, hogy mi az amivel nagyon el lehet rontani. Azt se nagyon tudom átérezni, hogy a csikló mennyire érzékeny és mikor lehet már közvetlenül azt kényeztetni. Illetve ti inkább azt szeretitek, ha egy folyamatos tempóban nyalnak titeket, vagy inkább legyen egy kis "játékosság" a dologban? Plusz egyáltalán hogy érdemes felvezetni a nyalást? A legtöbb cikkben azt írják, hogy csókolgasd körbe a puncit, de tapasztalataim szerint nem igazán izgatta fel ennyi kellően a partnert... :D
2021. aug. 21. 21:53
 1/10 A kérdező kommentje:
Ha valakinek van rám 20 perce szívesen beszélgetnék is a témáról
2021. aug. 21. 21:53
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Én kifejezetten utálom, ha nyalnak. Szóval előbb azt tudd meg, az adott hölgyemény szereti-e.
2021. aug. 21. 21:55
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Erzekien, lágyan.

Apro puszikkal, lehelettekkel az elejen, csikalndos nyelv munkával, es soha nem túl erősen

2021. aug. 21. 21:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen se erőteljesen és durván, max ha orgazmusközelben van a lány, nyomás alatt tartva a nyelvedet, addig csináld monoton módon, ameddig el nem kezd vonaglani.
2021. aug. 21. 21:56
 5/10 A kérdező kommentje:
#2 oké, ez tényleg jó tanács. :D
2021. aug. 21. 21:57
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

Én nem szeretem ha nyalnak. Semmi izgató nincs benne.

Hagyom mert a párom szereti csinálni de tudja hogy nem élvezem. Inkább szopok az jobban izgat.

2021. aug. 21. 22:12
 7/10 A kérdező kommentje:
na, engem meg az nem hoz tűzbe, ha szopnak :D
2021. aug. 21. 22:15
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
#6 szerencsés a pasid :D
2021. aug. 21. 23:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Amíg csak olyan fiúim voltak, akik nem éreztek rá, én is azt hittem, hogy a nyalás nem nekem való. Hiszen ha mindenki élvezi, csak én nem, akkor nyilván nem mások a furák, hanem én.

Aztán kiderült, hogy valóban sokkal érzékenyebb a rendszer, mint az átlagé (vagy a "mások" jelentős része lelkes színésznő, mert ciki ha nem tud elélvezni...?), de nagyon is működik, és nem csak egyszer, és nem is tart órákig amíg robban a bomba, "csak" tudni kell, hogy mit, hol és hogyan.

Ez a fiú egy dologban volt zseniális (úgy értem, a nyaláson kívül): nsgyon de nagyon figyelt rám, és egyszercsak összerakta A Technikát - mivel eleinte (több hónap, talán év is...) neki sem igazán jött össze.

Úgyhogy fel a fejjel, ez igenis tanulható, fejleszthető!

2021. aug. 21. 23:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Én szeretem ha nyalnak, de ez nyilván függ az adott partnertől is. Én pl azt szeretem ha először csókolgat, aztán egyre lejjebb halad, de még nem kezd el nyalni. Először csak a combomat kezdi el simogatni, csókolgatni, aztán mikor már nagyon kívánom, akkor először apró csókokkal kezdje, utána pedig először lassan és egyre gyorsabban, körkörösen nyalja a csiklómat. Aztán mikor már az élvezés határán vagyok, akkor gyorsíthat.

Ez csak az én meglátásom, én ezt szeretem, szerintem érdemes megbeszélni vagy megismerni, hogy a partner mit szeretne.

2021. aug. 22. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!