Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan szeretitek, ha nyalnak titeket?
Figyelt kérdés
Nem vagyok túl ügyes és szeretnék fejlődni benne. Milyen tippekkel látnátok el a partneretek, ha szabadon irányíthatnátok közben? Nekem magamtól nem sikerül ráérezni és a jelzéseket is szerintem félreértelmezem amit a lány ad. Szóval bármi hasznos tippnek örülnék.
Ha van férfi aki tényleg ügyes benne (és nem csak azt mondták neki) akkor az ő tanácsait is szívesen fogadom.
2021. aug. 10. 22:02
1/4 anonim válasza:
Minden nőnek más tetszik. Nekem érzéketlen ezért nagyon erősen csinálja párom és sok idő mire elmegyek 3 ujj bevonásával. Más nőnek lehet alig kell hozzáérni és egy ujj is elég, max 2.
2/4 anonim válasza:
Márpedig mindenki másképp szereti.. kérd meg,hogy mondja el ő. Szavakkal. Ha a jelzéseket félreértelmezed. Hiába mondjuk el itt 50-en hogy lágyan, érzékien,ha ő meg pont az ellenkezőjét szereti.. beszélgessetek. Ez az alapja mindennek..
3/4 anonim válasza:
Nincs recept. Még ugyanannàl a nőnél is mindig másként kell csinálni. Van hogy egyszer secperc alatt elélvez, máskor meg rossz ugyanaz a technika.
4/4 anonim válasza:
Lassan utána erősen durván sokáig
41f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!