Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi van ezzel a pasival?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ezzel a pasival?

Figyelt kérdés

Kb minden második pasi mászna rám De aki k.rvára izgat az kb szarik rám bármit csinálok nem megy ki a fejemből idegesít h átnéz rajtam .Egy buliba volt játék h akivel szembefordulsz 2 csaj közül kell válasz és velem 2 szer fordult és mindig engem választott pedig szabály volt h másodjára a másikat kell. Magától viszont nem kért fel játékon kívül.

Először nem tudta kivel kell táncoljon és viccesen rávágtam h nem csoda általába próbál mellőzni engem mire rávágta h dehogyis.. másodjára már egyből jött hozzám lehet úgy vette h megsértődtem?

Még amikor táncoltunk panaszkodott arról h milyen kimerítő az edzése és h táncba is okos kell legyen a fiú h olyan mozdulatokat csináljon ami nem fárassza. Ezeket miért mondta egy fiú nem éppen lenyűgözni akarja a csajokat? Megbízik bennem és azért mutatja a gyenge oldalát vagy leszarja ha rossz benyomász kelt és elakar ijeszteni?

mit tegyek? Az a baj h vadász típus tehát az csak rossz ha én kezdeményezek de hiába adom a jeleket v hülye v nem érdeklem ha szemezünk odajön de utolsó pillanatába a melettem levőhöz megy kipróbáltam bárki mellett vagyok a melettem levőhöz megy tehát nem véletlen . Mit csináljak fiúk ez mit jelent mivel tudnám ágyba csalni?

2021. aug. 20. 23:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

Te az a csaj, akire mindenki rámegy, de ő nem mindenki :)

Írtad, hogy vadász típus, és játszik is veled.

- Elérte, hogy csak ő jár a fejedben.

Látja rajtad, hogy benne lennél, nem is titkolod.

- A következő lépés, hogy te csábítod el őt. Mert neki ez a játék, az már túl unalmas, hogy a bugyit ledumálja rólad. (Menne simán, mert ezt várod mióta.)

Ezért kell valami izgalom a játékba, hogy az a csaj akit mindenki befűzni próbál hozzá maga ajánlkozik.

2021. aug. 21. 00:25
 12/21 anonim ***** válasza:
86%

Lehet, hogy egy tapasztalatlan, alapvetően félénk fiúról van szó? Talán tetszel neki, mégis úgy érzi, ő nem lenne elég jó neked.

Az is elképzelhető, hogy tisztában van azzal, hogy tetszik neked, ami jólesik neki, viszont te nem jössz be neki annyira, és még ő sem tudja, mit kezdjen a helyzettel.

2021. aug. 21. 10:52
 13/21 anonim ***** válasza:
70%
Csak simán könnyű préda vagy és az nem vonzó.
2021. aug. 21. 11:31
 14/21 A kérdező kommentje:
Most egyikőtök azt mondja lépjek én a másik h könnyű préda vagyok most melyik a kettő közül? Ennek a típusnak mi a jó megoldás h felfigyeljen rám?
2021. aug. 21. 12:29
 15/21 anonim ***** válasza:
61%
13. vagyok: a két dolog ugyanaz ha megnézed. Ő tudja, hogy könnyű préda vagy ezért nem fog tenni semmit. Megvárja amíg magadtól elétérdelsz, hogy a szádba élvezzen. Ennyi.
2021. aug. 21. 13:02
 16/21 anonim ***** válasza:
57%
15-ésnél van a bölcsek köve.
2021. aug. 21. 13:14
 17/21 A kérdező kommentje:
És ha hirtelené közömbössé válnék vele szembe milyen reakciót váltana ki? Semmiképp nem fogok én könyörögni neki csak ha ő lép
2021. aug. 21. 13:17
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki 🤷‍♂️
2021. aug. 21. 13:22
 19/21 anonim ***** válasza:
70%
Akkor fogsz könyörögni, ha ő lép? :D
2021. aug. 21. 13:44
 20/21 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező az a hajó elment. Mi férfiak tudjuk, hogyha egyszer küldesz egy jelet és az változik... az semmit nem jelent.
2021. aug. 21. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!