Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok akiknek már 14 15...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akiknek már 14 15 évesen c vagy d kosaras a melle, milyen érzés? Negatív vagy inkább pozitív?

Figyelt kérdés

2021. aug. 20. 19:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
86%

20as

Ja oké. Én heteró férfiként mindenféle cicire felizgulok, ez van. Tudom, hogy van aki undorodik a szép nagy természetes ciciktől, ezt nem tudom hova tenni, elég gáz szerintem. Amire te azt mondod, hogy csúnya, mert lóg, meg nemtudom mi, arra én felizgulok, sőt, jobban tetszik, mert természetes.

2021. aug. 24. 07:52
 22/31 anonim ***** válasza:
74%

Nem attól heteró valaki, mert a lyukas kukazsákot is megdugja.

Ez nem heteróság, hanem igénytelenség önmagad felé.

Le kell rombolnom az illúziót, de senki nem fog lefeküdni veled azért, mert eljátszod a grállovagot, és rárepülsz az önbizalomhiányos lányok sebezhetősége adta lehetőségre.

Nem az a heteró férfi, akinek 6 évestől 66-ig jó akárki. Csak férfi körökben csillan fel ilyenkor a szem, hogy "akkor még én is jó lehetek esetleg". A nők számára ez akkor is taszító viselkedés, ha éppenséggel ennek a kedvezményezettjei lennének. Ők nem a "nekem bármi tetszik, csak legyen mell" kategóriáját akarják megugrani. Nem emeli az önértékelésüket.

2021. aug. 24. 17:35
 23/31 anonim ***** válasza:

aug. 24. 17:35

Tökéletesen megfogalmaztad

2021. szept. 17. 21:15
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

"Le kell rombolnom az illúziót, de senki nem fog lefeküdni veled azért, mert eljátszod a grállovagot, és rárepülsz az önbizalomhiányos lányok sebezhetősége adta lehetőségre."

Ez így egy hatalmas marhaság!!!

2021. szept. 17. 21:59
 25/31 anonim ***** válasza:
Egyébként ne aggódjatok lányok/nők. A "C"-s az még egyáltalán nem nagy cici
2021. okt. 8. 12:01
 26/31 anonim ***** válasza:
90%
Imádtam mikor elkezdtek nőni. Kb akkor kezdett el érdekelni a sexualitás is. Szerettem simizni markolászni az apró melleimet, amik rohamosan egyre nagyobbak lettek. Mikor elértem a nyelvemmel az valami fantasztikus volt. Szerettem kidomborítani a ruhákban. Sokkal idősebbnek gondoltak miatta. És kb mindenki felfigyelt rám. Nekem többnyire csak pozitív élmények voltak. 18L
2021. okt. 15. 12:53
 27/31 anonim ***** válasza:
67%

ma 12:53

😮😮😮😮

2021. okt. 15. 19:49
 28/31 anonim ***** válasza:
Engem sosem zavart orulok neki
2022. jan. 2. 14:00
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon korán lettek nagyon nagyok.

Az agyam kislányé volt, a testem szexi nőé.

A külsőm alapján nőként kezeltek - nagyon hamar fel kellett zárkóznom agyilag ehhez.

Érettségin az értettségi biztos pasi le nem vette a szemeit a melleimről. És nem zavart, inkább izgatott.

Az egyetemen jöttem rá, hogy ez egy igazi ajándék, csak okosan kell használni.

Nekem semmi bajom velük, mert hozzászoktam a velük járó kiemelt figyelemhez. Nekem pozitív a tapasztalatom.

2022. jan. 2. 14:17
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Zavart az extra figyelem :c
2022. jan. 2. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!