Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek hasonlóan nagy mérete van azt érte már pozitív meglepetés a csajjal?
Van egy csaj akivel összejárunk d*gni már egy ideje.
Helyes,aranyos,vagány külsejű csaj és nagyon jó eddig vele a szex,meg neki is velem.
Viszont mivel a farkam a magyar átlag méretnél jóval nagyobb és vastagabb is így eleinte tartottam tőle hogy gondok lesznek emiatt és nem fog menni ezzel a csajszival a szex,viszont pont ellenkezője lett mint amire számítottam,nagyon szereti a farkamat és bár próbálok odafigyelni de egyszer nem mondta még hogy fáj neki vagy hasonló,és úgy tudom ritkán volt eddig mással orgazmusa,velem viszont már többször is volt neki aktus közben aminek nagyon örülök de korábban úgy mondták nekem hogy az ilyen alacsonyabb csajok nem bírják a nagyobb méretet,kellemetlen nekik,nyafognak meg ilyenek és csak a gond van velük a szexnél.
Ehhez képest nála pont ellenkezőleg így érdekel hogy más is tapasztalt már hasonlóan jókat az alacsony,vékony alkatú lányokkal vagy ez nálam ritka esetnek mondható?
Tök független, hogy alacsony, vékony, teltebb, magasabb...ahogy a farkad mérete és az alkatod között sincs semmilyen összefüggés.
Egyszerűen az esetetekben passzol az, aminek passzolnia kell...és ha az egyik fél egy kicsit másabb, mint a nagy átlag, akkor igen, ritka, ha talál magához passzoló társat! Becsüld meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!