Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddigi legjobb és legrosszabb prostis élményed?
Vagy olyan ami valamilyen módon szokatlan volt?
Sztorik érdekelnének, ha van kedvetek leírni…
Legjobb, amikor egy nagyon aranyos, kedves bombázó csajhoz kerültem, nagy cicikkel, meg minden. Isteni volt az aktus, és abszolút barátnő feeling volt, iszogattunk, cigiztünk, és 1 óra helyett majdnem 2őt maradtam, mert dummáltunk és romantikáztunk még utána, és ő kerte, hogy maradjak. Azért nem mentem többet hozzá, mert egyrészt nem vagyok milliomos, de főleg azért nem, mert komolyan féltem, hogy beleszerelmesedek, ha mindig így viselkedik velem.
Ami legrosszabb volt (nem nagyon kellemetlen, de ide sorolnám), az az volt, mikor elmentem happy finish masszázsra. 5 perc lassú előjáték, amíg felállt a farkam, és utána 3 perc alatt kivégzett, annak ellenére, hogy szóltam, hogy lassabban. Utána maradt több mint 20 perc, ami tényleg azzal telt el, hogy masszírozta a testem, mert muszáj volt valamivel elütni az időt...
#1 Ez a legrosszabb élményed? Wow! Jaj te szegény!
Én többször kifogtam flegma csajt. Az egyik csak a combja közé vette és még alkudozott felfele. Volt amelyik meg alig csinált valamit, aztán kiverte a hisztit amikor megfogtam a mellét. Nem volt szex és elbuktam a pénzem. Ez aztán a szopás. XD
Legrosszabb: Kifelé menet felbukkant a barátja és rámzárta az ajtót, mert nem fizettem a lakás használatáért.
Legjobb: Egy tökéletes testű egyetemista lány mindent megtett amit kértem tőle.
Legrosszabb: úgy volt, elkísér valahova. Az elején odaadtam a lóvét és pár percen belül eltűnt. (hirdetős lány volt)
Legjobb: ő is úgy volt, elkísér valahova. Az elején oda akartam adni a lóvét, azt mondta, ráér a végén. Sokkal jobban alakult vele minden, mint előre gondoltam. (nem hirdetős lány volt, hanem egy hétköznapi lány, a netről ismertem meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!