Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a legjobb és legrosszabb...

Mi a legjobb és legrosszabb Anotalk-os élményed?

Figyelt kérdés

2021. máj. 26. 14:14
A kérdező szavazást indított:
Sok jó élményem van az oldallal kapcsolatban.
Inkább negatív tapasztalataim vannak.
52 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Jó élményem nem igazán van. Vagy csak szexre vágyik az illető, vagy 2-3 mondat után elhal a beszélgetés. Olyan még nem volt, hogy ismerősre tettem volna szert Anotalk által. Maga a cél amivel létrehozták, nem lenne rossz, csak ahhoz olyan célközönség is kéne hogy működőképes legyen.
2021. máj. 26. 14:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Undorító ott az emberek többsége. Megjátszottam, hogy 13 éves vagyok és úgyis kértek szexi képeket 30 éves férfiak🤢
2021. máj. 26. 14:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb:

Megismertem a barátnőmet szexchaten keresztül, elsőre az egyedülállóságból kialakult tátongó szexuális űr kitöltésére kerestem lányokat de ő más volt már elsőre is és ezért úgy döntöttünk megéri tartani a kapcsolatot. Hamar megfogalmazódott bennünk hogy ez több mint egy online szexkapcsolat és az óta is együtt vagyunk, már több mint 2,5 éve

Legrosszabb szerintem az volna hogy férfiként rémálom használni az oldalt ha női partnereket keres az ember. Tipikusan 3x-5x több férfi van fent és ennek az apró női felhasználói bázisnak is egy jó része férfiakból áll így mire az embernek sikerül találni valaki szimpatikusat sokszor órákba is telhet.

2021. máj. 26. 14:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semleges. Már megszoktam, hogy tele van perverzekkel(persze van kivétel is.

Ja meg az is unalmas, hogy mindenki ezzel indít: Szia kor? Hogy vagy? Ezek után elhal a beszélgetés, ha nem vagy szimpatikus a másiknak.

2021. máj. 26. 14:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Fel sem enged, annyit várok rá. 2 mondat, és vége, mert teli van fiatallal. Egyszóval nem nekem való.
2021. máj. 26. 17:36
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
A múltkor írta egy hogy ő nem küld elsőnek képet de.. ☝️Ő kezdi azzal a chatet hogy meztelen képcsere.. És azt mondja hogy ő már nem mer elsőnek küldeni mert sokszor átverték, én elküldöm neki a képet erre ő.. Kilép egy xd-vel...
2021. máj. 26. 17:45
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Ott ismertem meg az exem, hát nem véletlen lett az exem. Röviden ennyi.
2021. máj. 27. 00:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor az rólad is sokat elárul, nem gondolod? Minek jöttetek akkor össze? LOL

2021. máj. 28. 14:35
 9/12 anonim ***** válasza:
53%

Miért jöttek össze?

Nem derül ki.

2021. jún. 2. 00:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb tavaly május környékén nagyon jól elbeszéltem egy személlyel igazából mondhatom azt hogy életemben nem beszéltem olyan rendes emberrel egy igazi kincs mai világban, aztán valami lett a nettel és szétkapcsolt de már a vége fele jártunk a beszélgetésnek mai napig vissza gondolok rá, azt hiszem a régi telómon le is volt mentve amiket beszéltünk.:) Ennek reményében felmentem másnap hátha ott lesz de nem azóta próbáltam már de nem volt ott már többet sosem örülnék neki ha egyszer újra tudnánk beszélni:) A legrosszabb pedig a sok perverz az valami borzasztó, meg aki kamu történeteket talál ki. Az oldal nagyrészének semmi értelme.
2021. jún. 11. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!