Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan nő létezik aki nem hagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nő létezik aki nem hagy ott ha bevallom hogy szűz vagyok, vagy itt már csak örömlány segíthet?

Figyelt kérdés
Szerintem titkolni nincs értelme tapasztalt nő biztos rá jönne. 29F

2021. aug. 19. 22:42
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell senkinek sem tudnia, hogy szűz vagy. Persze, valószínűleg az első néhány nő bénának fog gondolni, de egyiket sem kell az elején feleségül venni.
2021. aug. 19. 22:44
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Vagy letagadod, vagy örömlány.
2021. aug. 19. 22:46
 3/8 anonymousreview60 ***** válasza:
91%

1. Van olyan nő, és nem csak szánalomból.

2. Nem kell bevallani. Nem kell letagadni. Én még nem hallottam olyan nőről, aki csak azért dobta a pasit szex előtt, mert az szűz volt.

3. Jobbat tesz az önbecsülésednek, ha egy nőnél eléred, hogy lefeküdjön veled ingyen és meg van a koitusz neked és utána soha nem akar szexelni veled, mintha egy fizetett örömlánnyal esne meg a dolog.

2021. aug. 19. 22:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek.

2021. aug. 19. 23:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Vagy abban kell hazudnod, hogy szűz vagy, vagy abban, hogy kurvázáson szerezted a minimlis tapasztalatodat. Utóbb sokkal több kerül.

Lehetsz bármilyen tapasztalt, akkor sem biztos, hogy minden működni fog elsőre egy új nővel.

2021. aug. 20. 00:15
 6/8 anonim ***** válasza:
69%

Nem, engem még a negyvenes szűz férfiak sem zavarnának - legfeljebb kicsit furcsállnám, de ez van.

negyvenes hölgy

2021. aug. 20. 06:36
 7/8 anonim ***** válasza:
"Nem kell bevallani". Előbb vagy utóbb feljön a téma ekkor majd mit mond az illető?
2022. márc. 17. 04:15
 8/8 anonymousreview60 ***** válasza:
56%

Abból kiindulva, hogy milyen sok nő írta már errefelé, hogy nem vette észre az adott pasival folytatott első aktus során, hogy a férfi nem szűz, akkor ha kérdezi a nő, azt mondja:

Az első aktus előtt vagy után, hogy még nem sok nővel volt, ami ráadásul igaz is.

A második aktus előtt esetleg ugyanezt, vagy azt, hogy még csak vele. De ha már ugyanazzal a nővel a második alkalomig jutott, akkor már mindegy is, hiszen őszinte is lehet, mert eszerint egészen bejön a nőnek.

2022. márc. 17. 05:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!