Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gáz ha egy 31 éves férfinak bejön egy 15 éves lány?
A régebbi világban is gyakran összeházasodott egy 14 éves és egy 50-60 éves is.Természetes volt senki nem nevezte pedofiliának.
Egyébként úgy látom nem vagytok tisztában a "pedofil" szó jelentésének.Aki nincs vele tisztában az ne értetlenkedjen itt.
Mi van álszentek?
Ma pont itt volt egy kérdés, hogy 30 éves nőnek ha bejön egy 16 éves srác, mit kezdjen vele, lefeküdjenek?
És bizony ott megfordítva nem ilyen válaszok voltak, többségében lányok válaszoltak rá.
Akkor mi is a helyzet?
Igen, gáz. Egy 15 éves még félig gyerek, éretlen (külsőre és fejben is). És tök mindegy, hogy hívjuk, pedofíliának vagy efebofíliának vagy szimplán etikátlannak, a lényeg, hogy nem okés.
Az meg tipikusan beteg emberek “érve”, hogy hát jaj, szerintük ő mennyire érettnek tűnik, “nem is látszik rajta”, hogy csak 15 éves... a sz.rt nem.
Engem már 12 évesen és megnéztek, utánam szóltak a 40-és pasik, pedig hidd el nem öltözködtem kihívóan, meg nem sminkeltem (nem mintha úgy már oké lenne )
Egyszerűen undorítónak találom. Olyan piszkosak érzed magad ilyenek után, pedig nem is történt igazából semmi, hozzád sem értek ...
Továbbra is a legtöbbet középkorú férfiak néznek meg, olyan szinten hogy a egy rövidnadrágot nem tudok szorongás nélkül felvenni. Még a saját apámat is látom hogy tinédzsereket néz meg mert “jó a seggük”
Senki nem tehet róla milyennek születik, pedofilnak stb.. esetleg ki, mi tetszik neki... de tartsd meg magadnak, a GYEREKEKET pedig hagyd békén légyszives. Köszi.
(Már 18 vagyok nem kell bannolni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!