Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kicsi a farkam?
Figyelt kérdés
Kb 16 cm hosszú és olyan 4-5 centi az átmérője. Egyik barátom (akinek állítólag 21 centis farka van) azt mondta, hogy kössem fel a gatyám mert sok lány ezzel alig fogja érezni ahogy dugom. Igaz ez? Tényleg nem elég ez egy lánynak? 18F2021. aug. 19. 18:33
1/11 anonim válasza:
A pasimnak is 16 cm és volt exem akinek 19 cm volt... Éppen pont nem az érdekel egy kapcsolatba mekkora... Ki tud elégíteni azzal a "kis" farkával is
2/11 anonim válasza:
Ne általánosítsatok.. minden nő más. Nyugalmi állapotban kb 7 cm a hüvely. Mindenkinek más mértékben tágul, átlagban ekkorákkal volt dolgom, egyáltalán nem számít kicsinek. Nem értem miért téma ez még mindig, pláne a haverodnak mi köze hozzá.. biztos nagyon tapasztalt lehet,ha szerinte ezt meg se érzik a nők. :D :D
5/11 anonim válasza:
A barátodnak vagy nem 21 cm-es a farka, vagy még életében nem szexelt.
Ha van kedved, tippeld meg, hogy a nők hány százalékánál lehetséges teljes behatolás 21 cm-es pénisszel.
(Gondolom, az megvan, hogy kb. hol a méhszáj.)
6/11 anonim válasza:
Nekem is ekkora. Nem szamit kicsinek, bar igaz hogy 2 lanytol megkaptam hogy ez nem eleg nekik. Aztan lehet hogy mas is volt vele igy, csak nem mondta :D
7/11 anonim válasza:
Szerintem 16 centi pont jó, és a vastagság is szeretem jó. Nem fájdalmasan nagy, de nem is kicsi. De nem csak ezen fog múlni, hogy milyen vagy az ágyban.
8/11 anonim válasza:
Szerintem neked új barátra van szükséged 🤦🏻♀️
9/11 anonim válasza:
A barátodnak valószínűleg átlag alatti. Meg mindenkinek, aki kéretlenül a fszméretével menőzik.
10/11 anonim válasza:
14/3,5cm, átlag alatti. De eddig mindig érezték,élvezték ha dugtam. Akinek kicsi a 16, annak más baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!