Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát, ritka az a nagy mell, ami természetes és nem lóg, a bimbó nem a földet nézi. A méret másodlagos nekem, a forma a lényeg és hogy ne lógjon.
A sex minőségéhez nem tesz hozzá a mell méret.
Pont tegnap voltam egy nagy mellü lánnyal. Semmi különbség nem volt.
Nem kimondottan a sex része a jó fogás. De a kucsiket is lehet jól markolászni.
Én a "nőt" tudom szeretni. Fontos hogy felnézzek rá. Fontos hogy beszélgetőpartnerem legyen. Fontos hogy aranyos pici tündér legyen, és feltétlenül előnyös, (de nem kizáró) hogy filigrán, törékenyebb alkat legyen. (nem arra értem hogy deszka, erőtlen)
Valahogy 15 éves koromban sok lány kis mellét szeretgettem, és ez mára is etalon lett. De ha valaki nem ilyen, de más miatt szeretnivaló, akkor az nem lehet akadály. A fenékből szintén nem az elfolyt hatalmas koffereket preferálom.
Egyébként ahogy nézem a forrásra senki nem válaszolt. Érdekes a felvetés, arra hegyezte ki a cikk a témát, hogy ez adott a nőknek magabiztosságot és ettől tudják elengedni magukat, amitől jobban élvezik a szexet és könnyebben kielégulnek.
Ez már inkább egy mentális egészseg felől megközelíthető téma. Nem szabad a hogy valakinek ez nyújtson biztonság érzetét és elégedettséget, hogy implantátumit rakat be. Mi lesz ha megszokja és mást talál majd magán javítandonak? Így alakul ki a plasztikai függőség.
Minden nő úgy szép ahogy született, nem szabad túlzásokba esni. Szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!