Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyobb cicikkel jobb a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyobb cicikkel jobb a szex?

Figyelt kérdés
[link]
2021. aug. 19. 18:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
Én inkább cicis vagyok, mint popsis, szóval nekem nagyon nagy élvezetet nyújt a szép nagy természetes cickó. Imádom puszilgatni, szopogatni.
2021. okt. 13. 22:45
 12/19 anonim ***** válasza:
57%
10-ből 9 férfinak igen.
2021. okt. 14. 15:51
 13/19 anonim ***** válasza:
45%
Azelőtt csak kismellű nőim voltak. A mostani barátnőmnek 80f van. Mindennap megszeretgetem őket. Nagyon jó amikor felül van és a pofádba lógnak meg markolászod közbe. Most már tudom milyen az igazi mell szex. Valamint főzés közben is szoktam fogdosni a melleit. De hát kinek hogy.
2021. okt. 14. 19:38
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindig nagy mellű párjaim voltak. Így nekem a kicsi lenne izgi.
2021. okt. 14. 23:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ritka az a nagy mell, ami természetes és nem lóg, a bimbó nem a földet nézi. A méret másodlagos nekem, a forma a lényeg és hogy ne lógjon.

A sex minőségéhez nem tesz hozzá a mell méret.

2022. márc. 4. 06:25
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Pont tegnap voltam egy nagy mellü lánnyal. Semmi különbség nem volt.

Nem kimondottan a sex része a jó fogás. De a kucsiket is lehet jól markolászni.

2022. márc. 4. 06:54
 17/19 anonim ***** válasza:
65%

Én a "nőt" tudom szeretni. Fontos hogy felnézzek rá. Fontos hogy beszélgetőpartnerem legyen. Fontos hogy aranyos pici tündér legyen, és feltétlenül előnyös, (de nem kizáró) hogy filigrán, törékenyebb alkat legyen. (nem arra értem hogy deszka, erőtlen)

Valahogy 15 éves koromban sok lány kis mellét szeretgettem, és ez mára is etalon lett. De ha valaki nem ilyen, de más miatt szeretnivaló, akkor az nem lehet akadály. A fenékből szintén nem az elfolyt hatalmas koffereket preferálom.

2022. márc. 4. 20:14
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Még jó, hogy egy nő kis mellel is azzal szexelhet, akivel csak akar. 😄
2022. márc. 4. 21:16
 19/19 anonim ***** válasza:
63%

Egyébként ahogy nézem a forrásra senki nem válaszolt. Érdekes a felvetés, arra hegyezte ki a cikk a témát, hogy ez adott a nőknek magabiztosságot és ettől tudják elengedni magukat, amitől jobban élvezik a szexet és könnyebben kielégulnek.

Ez már inkább egy mentális egészseg felől megközelíthető téma. Nem szabad a hogy valakinek ez nyújtson biztonság érzetét és elégedettséget, hogy implantátumit rakat be. Mi lesz ha megszokja és mást talál majd magán javítandonak? Így alakul ki a plasztikai függőség.

Minden nő úgy szép ahogy született, nem szabad túlzásokba esni. Szerintem.

2022. márc. 5. 09:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!