Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a legszebb magyar politikusnő?
Figyelt kérdés
Ha valaki nincs a listán akkor írjátok le. Mit csinálnátok velük?2021. aug. 19. 18:21
31/46 Feribácsi válasza:
Rácz Zsófia 8/10
Dúró Dóra 7/10
Szentkirály Alexandra 7/10
Cseh Katalin 6/10
Novák Katalin 5/10
Donáth Anna 6/10
Kunhalmi Ágnes 6/10
Demeter Márta 6/10
Szél Bernadett 5/10
Juhász Hajnalka 6/10
Én még Varga Juditot is beírnám 6 ponttal.
Hogy mit csinálnék velük? 6 pont és afölött; bármit amit csak kérnek.
33/46 anonim válasza:
Mi a fene, Dúró Dórika jól vissza esett...
Pedig simán lefogadtam volna hogy leveri a mezőnyt!
34/46 anonim válasza:
Cseh Katalin.
Nekem mindig olyannak tűnt, aki látszatra rendes lány, de azért benne lenne dolgokban :) Imádom ezt a típust. Mondjuk nem arra gondoltam, hogy korrupciós botrányba keveredik, sajna ezzel megy is a politikai süllyesztőbe.
35/46 anonim válasza:
#34: látom, a te agyadat is szépen átmosta a fidesz :)
36/46 anonim válasza:
A bolsevik forradalom után vagyunk!
A kommunista párt már nem létezik!
37/46 Feribácsi válasza:
Melyik büdös bunkó pontozta le a válaszomat?! Hát hadd legyen már az embernek szubjektív véleménye a szépségről, az úristenit neki!
38/46 anonim válasza:
31. A szép nők miért lettek lepontozva?
Demeter Márti ❤️❤️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!