Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a legszebb magyar politikusnő?
Figyelt kérdés
Ha valaki nincs a listán akkor írjátok le. Mit csinálnátok velük?2021. aug. 19. 18:21
11/46 anonim válasza:
Szabó Tündének még helye lett volna a listán.
A szintén hiányzó Varga Judit igazán csinos, de a vonásai túl kemények (férfiasak) ahhoz, hogy szépnek lássam.
Dúró Dóra egy tök átlagos nő, nincs elhízva, igényes a külsejére, de semmi több.
Azt hittem, Rácz Zsófia több szavazatot kap majd. Arcra talán a legszebb, a személyisége viszont...
12/46 anonim válasza:
Egyébként milyen paraszt kérdés már, hogy "mit csinálnátok velük?"... Eh.
13/46 anonim válasza:
Mert Dobrev úgy néz ki mint egy transznemű, aztán lehet az is a mai világban.
15/46 anonim válasza:
Én megbeszélném minddel hogy mit kellene csinálni ahhoz hogy jól működjön az ország, és azt ilyen kérdéseket posztolókat hogy lehetne kasztrálni, hogy ne szaporodhassanak!
16/46 anonim válasza:
Szentkirályi Alexandra hogy kapott ennyi szavazatot? Én a belem kihányom tőle....
17/46 anonim válasza:
Pedig ezek közül ő a legjobb csaj, nem is kérdés, a mai értékrendeket figyelembevéve.
18/46 anonim válasza:
Novák Katalinnak szívesen lennék a rabszolgája. Csicskáztathatna és minden nap tisztára nyalnám a cipője talpát.
19/46 anonim válasza:
Dobrevet meghagyjuk Gyurcsannak had elvezze meg ..neki nagyon joooo
ha leveszi a szemuveget megjobb
20/46 anonim válasza:
Tatabánya polgármestere. Valamilyen Ilona. De az hub@zmeg bejön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!