Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg veszélyes a nyak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg veszélyes a nyak kiszívása?

Figyelt kérdés

Barátommal egyszer már csináltuk, nagyon jó volt

Persze kicsit fájt de jó érzés is volt

Csak aztán este anyukám még látta és nem örült neki, mondta hogy többször ne csináljuk

De újra vágyom rá hogy erősen kiszívja csak anyukámnak az a baja hogy nehezen lehet eltüntetni és veszélyes és hogy ez a megjelölés, hogy az övé vagyok

2021. aug. 19. 17:41
1 2 3
 21/25 Lazy Lover ***** válasza:
57%
akkor csak legyen nyak csók meg nyalogatás az is izgató tud lenni
2021. aug. 19. 18:33
 22/25 anonim ***** válasza:
30%
Előbb verném a farkam egy piranhákkal és krokodilokkal teli medencében, mint hogy hagyjam valakinek kiszívni a nyakamat. Rohadt veszélyes dolog, már ha nem vagy rágerjedve az agylágyulás-májkárosodás-végtagleesés kombóra!
2021. aug. 19. 18:50
 23/25 A kérdező kommentje:

Mikor kiszívta a nyakamat akkor 17 éves voltam emlékim szerint

Tehát még nem felnőtt

2021. aug. 19. 19:35
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem elsősorban azért mert félt, de egy anyától ez normális. Képzeld bele magad az ő helyzetébe.
2021. szept. 8. 10:37
 25/25 A kérdező kommentje:

De ne féltsen

Már felnőtt ember vagyok

2021. szept. 8. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!