Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg veszélyes a nyak kiszívása?
Figyelt kérdés
Barátommal egyszer már csináltuk, nagyon jó volt
Persze kicsit fájt de jó érzés is volt
Csak aztán este anyukám még látta és nem örült neki, mondta hogy többször ne csináljuk
De újra vágyom rá hogy erősen kiszívja csak anyukámnak az a baja hogy nehezen lehet eltüntetni és veszélyes és hogy ez a megjelölés, hogy az övé vagyok
2021. aug. 19. 17:41
21/25 Lazy Lover válasza:
akkor csak legyen nyak csók meg nyalogatás az is izgató tud lenni
22/25 anonim válasza:
Előbb verném a farkam egy piranhákkal és krokodilokkal teli medencében, mint hogy hagyjam valakinek kiszívni a nyakamat. Rohadt veszélyes dolog, már ha nem vagy rágerjedve az agylágyulás-májkárosodás-végtagleesés kombóra!
23/25 A kérdező kommentje:
Mikor kiszívta a nyakamat akkor 17 éves voltam emlékim szerint
Tehát még nem felnőtt
2021. aug. 19. 19:35
24/25 anonim válasza:
Szerintem elsősorban azért mert félt, de egy anyától ez normális. Képzeld bele magad az ő helyzetébe.
25/25 A kérdező kommentje:
De ne féltsen
Már felnőtt ember vagyok
2021. szept. 8. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!