Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg veszélyes a nyak kiszívása?
Barátommal egyszer már csináltuk, nagyon jó volt
Persze kicsit fájt de jó érzés is volt
Csak aztán este anyukám még látta és nem örült neki, mondta hogy többször ne csináljuk
De újra vágyom rá hogy erősen kiszívja csak anyukámnak az a baja hogy nehezen lehet eltüntetni és veszélyes és hogy ez a megjelölés, hogy az övé vagyok
Nem veszélyes, nem értem ezt miért mondja, nem okozhat semmilyen egészségügyi problémát.
A többi része az az ő egyéni véleménye, de mivel nagykorú vagy így az ég világon semmi köze hozzá, hogy kivel mit csinálsz.
Akik azt írják, hogy nem veszélyes: ti tanultatok biológiát? Tudjátok miért nyakon szúrják azt akit meg akarnak ölni melléfogás nélkül?
Tudjátok használni az internetet?
Semmi köze a nyakszúráshoz de valóban veszélyes
A nyak két oldalán találhatóak úgynevezett baroreceptorok, melyekre ha nagy nyomást gyakorolnak(azaz mondjuk kiszívják erősen), egy olyan folyamatot indít el mely miatt felgyorsul a szívverés és szívrohamot lehet kapni. Persze ehhez tényleg nagyon erősen kell szívni, de volt már ilyen halálra példa
Okozhat érsérülést, amiből lesz egy szép vérrög, az elvándorol és mondjuk az agyban köt ki, agyvérzést okozva. Oké, ritka. De történt már ilyen haláleset.
Amúgy elég kamu szaga van a sztorinak..
14-es:
A nyak szúrással csak azt akartam érzékeltetni, hogy a mennyire egy veszélyes és könnyen sérülékeny zónáról van szó a testben.
15-ös:
Vigyázz, mert engem valami hozzátartozója nagyon támad, amiért kamunak neveztem a kérdést, mielőtt tudhattuk volna, hogy egy felnőttet miért fésül meztelenül az anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!