Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi izgalmas van egy egy éjszakás kapcsolatban?
Az első mondatodnak mi értelme? Miért kéne egyéjszakásban olyannal lefeküdnöd aki nem vonzó?😆
13# neked miért kell mindenbe belekötnöd?
Számomra az hogy vonzó, az nem ránézésre történik.
De nem vagyunk egyformák hála égnek.
12#
Azt mondd már meg nekem hogy akkor ha még akarod is, miért nincs folytatása a dolognak??
Ez az amit sose értek ezekben az egyéjszakázós emberekben; ha jó volt a szex, stb., akkor miért nincs folytatás? És hát ebből az jön le hogy akkor nem volt jó a szex, ami hogyha 10 15ször előfordult nem valószínű hogy mindig a lánnyal volt a gond😉
Azért mert akkor épp nem akartam folytatást, meg jött a következő, leírtam. Ezért.
Nem mondtam, hogy 10 15ször volt szar a szex. Ha volt kb ennyi alkalmi partnerem, és vannak olyanok akikkel hiányzik, akkor szerinted mind szar volt?
Szóval utolsó, gyakorolj egy kis szövegértést.
Ezt a szövegértéses dolgot hozzátenni a végén különösen ironikus, mivel én azt írtam hogy EBBŐL AZ JÖN LE HOGY NEM VOLT JÓ A SZEX, nem azt hogy azt mondtad hogy nem volt jó😉
Másik: "Ha én élvezem, akkor később csak arra vágyok, bár lett volna folytatás."
"Azért mert akkor épp nem akartam folytatást"
Kicsit sem ellentmondás😂
Nem vártam hogy igazat adj nekem, sőt választ se igazán, de ennél még az is jobb lett volna ha nem írsz semmit. Csak leégeted magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!