Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai társadalmi változások miatt a RedPill ideológiák valóssága egyre észlelhetőbb, főleg a fiatal nőknél növekvő számban, mit gondolsz?
A hangsúly azon van főleg, hogy NEM MINDEN nőnél, de növekvő számú nőknél főleg a 20as éveikben amikor a legkelendőbbek
Tehát a realitása annak hogy egy 20-25 éves csávónak legyen nője, vagy egy 20-25 éves nőnek legyen csávója nagyon eltérő, egy csaj nagyságrendekkel előnyösebb helyzetben van
Erre mondhatnánk, hogy a normálisabbja nem ilyen, és ez valszeg így is van, a normálisabbjának elég egy normálisabb srác, de ha jobban belegondolunk egy önbizalommal teli normális csaj a 20 as éveiben nem fog leállni egy 20-22 éves sráccal legtöbb esetben
Tehát inkább ezek tényekké válnak mint hamis összeesküvéselméletek, és nem azért mert a lányok önzőek, hanem mert a korban azonos csávók pl.: nem tudják kiegyenlíteni az a "szociális bőséget" amit a csaj kínál, vagy ha igen akkor kiemelkedően többet tud mint a legtöbb kora beli
És ezzel sincs semmi gond, hiszen a természet mindig így működött, hogy azt vonzzuk magunkhoz amilyenek mi is vagyunk, ha kevesebbek vagy többek akkor nem alakul ki semmi köztünk
Na most az lenne a kérdés, hogy aki nem így látja és azt mondja, hogy hülyeség a RedPill az miért mondja?
Ha egy kicsit elrugaszkodunk attól, hogy az elmúlt évben milyen keveset szexeltünk, vagy így úgy szenvedtünk ez és ez miatt, akkor ha objektívan nézzük a helyzetet és nem az önsajnálat beszél belőlünk akkor teljesen érthető
Red Pill = Felébredni a tényekre mindenféle torzítás nélkül
Nem feltétlen összekeverni az önsanyargató incelekkel, hanem tényleg úgy nézni, hogy a világ így működik, és én hoztam magam ilyen helyzetbe (kivéve azokat akik a rövidebbet húzták az elejétől) és én vagyok az egyetlen aki fog mászni belőle
Ez pl. azt is jelentené, hogy elfogadom, hogy hiába akarok sokat szexelni 20as éveimben, ha azokat a csajokat akik bejönnek nem tudom megszerezni, akkor inkább dolgozok magamon és majd pár év múlva visszatérek rá, mondjuk 29 évesen, ha arról szól, hogy addig csak f.szverés lesz pár évig akkor úgy legyen
A redpill ellenesek ezt miért hurrogják le? Mi ebben az áligasság?
20. Tökéletesen igazad van.
Pont arról beszélek hogy amig az ilyen problémák se nagyon érdeklik az embereket, addig a redpill meg a többi csajozni nem tudó kis szekta se fog senkit, max itt elvitatkozhatnak.
Visszatérve az első oldalra válaszaira
Nem kérdeztem meg 1000 embert erről, valószínű, hogy torzítok, de az, hogy növekszik a szextelenség a 20as éveiben járó férfiaknál szerintem tagadhatatlan, azt értem, hogy nagyon sok embernek megy, de mégtöbb marad szex nélkül
4es
20 as éveiben mit akarna az ember a nőktől minthogy kefélni? Mármint jó a kapcsolat is, az is, hogy a szexen kívül is jól érezzük magunkat de az, hogy kapcsolatban vagyok kevés szexel az annyira nem működik hosszútávon szerintem. Egy olyan embernek akinek a biológiája azt mondja, hogy szexelni kell rendszeresen ( 20as férfiak), ezzel ellen menni állandóan az egy véget nem érő harcot okoz legbelül
Milyen ilyen dolog van amit az embernek tudnia kellene egy kapcsolatban letenni az asztalra, de átlagosan egy férfi pont mást hiszi, hogy kellene tennie?
Legyél eltökélt, céltudatos, ne helyezd magad olyan helyzetbe, hogy függsz a másiktól túlságosan, amellett, hogy kinézel is valahogy, van dumád és elfogadó is vagy stb..
Akkor most erre azt mondja a nő, hogy "ez hülyeség, te félreértelmezted" vagy mire gondolsz?
8. Persze, de ez várható volt, mindig van egy két értékes válasz
12.
Ez így van, eddigi legjob sorsa van az emberiségnek, ami valaha volt
Ettől függetlenül új problémák jelennek meg a bőségben, és ez hülyeség, hogy amíg van egy nagyobb probéma addig a kisebbet le kell sz.rni és csak akkor lehet valamit kezdeni vele, amikor a nagyobbat már megoldottuk
Én sem tartom magam redpillesnek, de van egy két igazság benne elvétve még ha az egész mozdalom egy torzítás is
12 vagyok, Még mindig nem érted.
Nem azt mondtam hogy le kell sz@rni bármit is. Hanem azt hogy a helyzet az hogy a társadalom lesz@rja hogy mi van a fiatal felnőtt férfiak nyomorával. Akit bármi társadalmi probléma érdekel az is talál nagyobb problémát.
Ez van nekem se tetszik de ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!