Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mekkora péniszméretre mondjátok, hogy "kicsi"? Jöhet kor is.
Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 22:01
21/27 anonim válasza:
12 cm az kicsi lesz a nők 90%nak, kár szepíteni a dolgot. Kell minimum a 15 cm, és sokszor az sem sokat ér, ha nem vastag.
22/27 anonim válasza:
Minden mikropéniszes lepontozza azt, akinek igaza van, és az mellett tart ki hogy kicsi😂
Ez a hossz nem sok egy nőnek, nem tölti ki rendesen. /Engem legalább is nem/
Én ilyen mérettől nem tudnék kielégülni, és hiába kapom meg a lepontozást, akkor sem fog változni a véleményem, mert az igazat írom.
23/27 anonim válasza:
Nos valóban kicsi az a 11-12,mert általában vékony is,nyilván senki nem tehet róla de megöli a hangulatot amikor szinte semmit nem érzel belőle,pedig én elég szűk vagyok,és hiába mondják az ujjakat meg ilyen hülyeségeket a szex az más téma.
24/27 anonim válasza:
22!
Persze, hogy nem tudsz tőle kielégülni, mert olyan hosszú a pnád, mint az országút.
25/27 anonim válasza:
23!
Általában vékony is? Miért, mennyit láttál?
Ujjaktól nem lehet kielégülni?
26/27 anonim válasza:
21!
Az átlag méret nem 15-től kezdődik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!