Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire "Könnyedén" vesztek egy 18,6 centist?
Figyelt kérdés
Van is rajta mit fogni. Egy lánnyal voltam eddig együtt, aki csak nagyon óvatosan és finoman tudott beleülni és csúszkálni rajta, de ugyis fájt neki, pedig jó nedves volt. Misszionáriusba/kutyusba meg ugyanugy kinlódás. Nem lehetett ütemesen dugni, meg semmi, pedig figyeltem rá.2021. aug. 18. 16:09
1/8 anonim válasza:
Csajtól függ. Nekem 16-17, jó vastag, de keményen be tudom verni a csajoknak. Tövig. Eddigi 3 partneremnek nem volt baja ezzel. De biztos van, akinek gond.
2/8 anonim válasza:
Keress egy idősebb, jól bejáratott MILF-et, azzal nem lesz gond ;(
3/8 anonim válasza:
Ezt nem jól mérted, mert annak legalább 18,637 cm-nek kell lenni.
5/8 anonim válasza:
A tolómérővel vigyázz, ha mélységet is mérnél.
6/8 anonim válasza:
Páromnak is majdnem ekkora. Elsőre kutyába nekem is fennakadtak a szemeim, de én szeretem. Nekem izgató érzés, hogy kicsit fáj, pedig más sub hajlamom nincs. Sok sok előjáték és nedvesség a titka.
7/8 anonim válasza:
A barátomnak 19. Lehet vele ütemesen tövig dugni. Bele is tudok ülni rendesen. Szerintem ez amúgy egyénfüggő. Van akinek 17 centi is fáj tövig, van akinek a 20 is megy.
8/8 anonim válasza:
en imadom,volt egy pasimm 23-6 volt neki.imadtam..nyeltem mint kacsa a nokedlit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!