Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nagyon nagy spricc és sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon nagy spricc és sok cucc élvezéskor nagyon zavaró?

Figyelt kérdés

Annyira, hogy puncitól egészen az arcig beteríti a lányt. A mostani barátnőmnek tetszik, csak rettentő macerás utána takarítani, elsőnek a szájába élveztem, de ott is csak kifele folyt, nem tudta azt a sokat lenyelni, és én lettem tiszta dzsuva, utoljára punciba (gyógyszer szed) de nem fért bele, már az első spriccnél kifele folyt, aztán csurgott végig ki belőle a combján lefolyva.

Aki már nem kezdő, tud valami tippet adni?

2021. aug. 18. 09:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sok a spermám. Pontosabban ilyenkor nem a sperma sok, hanem az ondófolyadék. Szinte hugyozom a g*cit. Alapból nem lenne zavaró, csak az problémás hogyan reagálnak rá a lányok. A tapasztalatok miatt én az esetek nagy többségében előre szólok a csajnak, hogy mire készüljön. Voltam én is olyan csajjal akinek rendesen bejött, hogy mennyi anyagot kap .... nekem meg mondjuk az a látvány jött be, ahogy folyt le a combján, mikor ment ki a fürdőbe. Szájbaélvezésnél ugyanez a lány ügyesen megoldotta a dologt, hogy ne fuldokoljon és ne legyen nagyon messy a dolog. Akadt olyan barátnőm akinek az arcra és mellre élvezés nagyon bejött ezzel a "zuhannyal". De volt olyan is aki többet nem akart velem találkozni, és akadt olyan is (klubban felszedett csajoknál) akik közűl egyik azt hitte gangbang volt az éjszaka, míg másik azt hitte letudtunk vagy 4-5 menetet egymás után.

Egyébként a recskázás is a zuhany alá korlátozódik.

2021. aug. 18. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!