Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró ha egy pasi nehezebben tud elmenni, es igy tovabb birja a szexet?
Figyelt kérdés
Kb olyan 20-25 perc kell hogy a csucsra jussak.
Ez mennyire zavaró?
2021. aug. 13. 19:55
1/11 anonim válasza:
Zavaró. Ez idő után kiszáradok és megunom a reszelést.
2/11 anonim válasza:
Nekem az lenne zavaró, ha 5 perc alatt sülnél el:D mellesleg szerintem ez még nem vészes idő. Minden nőnél ugyanennyi volt? Nem lehet hogy ha jobban felizgat valaki, akkor rövidebb idő alatt is elélvezel?
3/11 anonim válasza:
Tisztelet a kivételnek, de sok nőt namigazán érdekel, hogy te mikor mész el, vagy egyáltalán elmész-e. Általában fel se tűnik nekik, hogy neked közben nem volt semmi, és azért fejezed be, mert elfáradtál.
4/11 anonim válasza:
20-25 perc teljesen jó idő. Engem az zavar, ha gyorstüzelő a pasi, és sose bír többet 5 percnél. Lényeg, hogy változatos legyen, ne monoton részelés. Néha még ennél jóval hosszabb elnyújtott meneteket is kívánok. Max orálnál lehet fárasztó, de simán megéri.
5/11 anonim válasza:
A jó szexet nem időre mérik, hanem élvezetre.
6/11 anonim válasza:
1-es!
Akkor gyere össze egy gyorstüzelővel! 25 perctől kiszáradsz? Mennyi kell neked?
7/11 anonim válasza:
Szerintem semmiképp nem zavaró, sokszor pont, hogy jó
8/11 anonim válasza:
1-es!
Használhatsz síkosítót is.
9/11 anonim válasza:
Más kérdéseknél meg az a baj, hogy nem bírja 25 percet. Hihetetlen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!