Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti miért nézegettek egy férfit gyakran?
Boltban pillantottuk meg egymást. Akkor még semmi. Utána utcán ugyanannál a fagyisnál találkoztunk össze újra. Nézegettük egymást, de beszariak voltunk és nem mosolyogtunk. Be voltam szarva, pedig már voltak nőim. Megláttam és a szívem, fuhhh. Írtam egy cetlit, mert nagyszülővel volt, 22-23 körüli lány. Végül nem volt alkalmam odaadni neki. Folyton nézegettük egymást, amíg fagyiztunk. Aztán elment a mamájával, és akkor is visszanézett.
Azóta rá gondolok, nem bírom elfelejteni. Tudni kell, hogy szökőévente leszek kb. szerelmes. Létezhet olyan, hogy ismeretlenül egy angyalnak gondolom a megjelenése által (nem volt bombanő, de számomra az energiája szavak nélkül azzá tette) és olyan érzésem támadt, mintha már ezer éve valahogy mi összetartoztunk talán egy másik életben?
Tegnap történt. Azóta Istenhez fohászkodok, hogy láthassam még újra és erőt gyűjtök, hogy akkor odamenjek megszólítani. Nem könnyű.
Nekem volt olyan csaj aki ugyanabban a kerületben mint én kb 5 km-es körzetben. Sose láttam többé pedig kerestem is 🤷🏼♂️
De hajrá 🤷🏼♂️
Te az ellenpólusa vagy annak a csajnak, aki már hosszabb ideje nem tudja miért bámulja egy nála idősebb faszi. Neki szerencséje van hogy kéznél van a bámuló, így ráér összeszedni a bátorságát, mindaddig amíg a fickó meg nem hal végelgyengülésben, vagy elköltözik fokvárosba olajfúró toronyra.
Sokunknak van egy, vagy több összenézős nagyjelenete, amikor a félelem megbénítja a cselekvést, és oda a lehetősége annak, hogy valami csodálatos dolog alakuljon ki. Ha ez nem volt elég intő példa erre, hogy a következő alkalommal a hajánál ragadd meg a lehetőséget, akkor magadra vess. Remélem megtalálod a lányt, hogy olyan hebehurgya módon, dadogva, de elmondd neki hogy miatta hiszel a végzetben :D ( a lényeg, járj nyitott szemmel, és ha a szerencse engedi és találkoztok, legyen merszed megszólítani) Egy kalappal!
#7: 🤣🤣🤣
Egyszerűen vonzottuk egymást. De alkalmatlan volt a pillanat. A nagymama ott volt mellette és több idős asszony is a fagyizóban. Még most sem felejtettem el az arcát. Fel fogom ismerni. A feleségem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!