Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nőtől kérdezem kinek az exének nagy mérete volt és a mostani párjáé átlagos vagy az alatti.Nem zavar benneteket a méret különbség,mit tesztek?
Szerintem minden modern nőt már csak a nagy f/sz érdekli.Nézd csak meg maguknak vesznek ilyen 22-cm dildódak meg plugokat.
Átlag alatti mérettel kérdező ásd is el magad.
Én is ebbe a cipobe vagyok.
3 hónapig hatlams vastag,hosszú farok kúrt nyilván imádtam.
Bármit megtettem volna akkelegulesert hogy minél nagyobbat élvezzen tőlem.
Aztán jött a jelenlegi párom 1 éve vagyunk együtt kisebb szerszámmal de úgy szeretem ahogy soha senkit ha nem lenne farka sem imadnam megoldanam vibratorrral vagy nem tudom de most a szex már nem csak a kielegulsrol szól hanem a lelkeinkrol is. Ezt meg kell élni mindkét oldalt is.
És Hozzatennem hatalmas k... Vagyok a jelenlegi párom mellett olyanokat csináltunk már 2en ami mindkettőnknek az első volt az életében. Ez is osszetart minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!